Дружина відомого українського гумориста з творчого об'єднання "Студія Квартал-95" Євгена Кошового останнім часом виявляє велику активність у соціальних мережах, розміщуючи різні курйозні новини та жарти з народу. На Ксенію Кошеву в Instagram підписано трохи більше 45 тисяч людей.

Ксенія Кошова гнівно відреагувала на чергову заяву пропагандиста та шанувальника путіна Володимира Соловйова. Він вигадав чергову брехню, цього разу про обстріл окупантів міста Часів Яр Донецької області.

Окупанти зруйнували п'ятиповерхівку у місті Часів Яр, фото з вільних джерел
Окупанти зруйнували п'ятиповерхівку у місті Часів Яр, фото з вільних джерел

Кремлівський чудик стверджує, що у зруйнованій будівлі нібито перебували українські бійці, хоча насправді це була звичайна п'ятиповерхівка, де жили мирні люди. З-під завалів витягували цивільних, є багато поранених і навіть загиблих.

На "доказ" Соловйов прикріпив фотографію, на якій військові тягнуть на ношах свого товариша по службі. Таким чином пропагандист спробував у тисячний раз виправдати злочини окупантів рф.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Скільки можна брехати. Тв*рюки", - не стримала емоцій Кошова.

Скріншот з Insta Stories, Ксенія Кошова
Скріншот з Insta Stories, Ксенія Кошова

Раніше ми писали про те, що дружина Євгена Кошового показала, як весело та корисно проводить час із доньою Варею: приклад багатьом мамам

Як повідомляв Знай.ua, Кошовий, Пікалов та інші зірки "Квартал 95" вирушили в небезпечну поїздку заради підтримки ЗСУ: "Боятися має лише ворог"

Також портал Знай.ua писав, що Євген Кошовий із "Квартал 95" разом із дружиною Ксенією похвалилися патріотичними татуюваннями: "Той, хто любить Україну..."