Українці суперечливо відреагували на останній концерт Вєрки Сердючки. Російські хіти та український кавер, що саме спричинило “галас” в мережі.

Вєрка Сердючка на концерті в Києві викликала неоднозначну реакцію публіки. З одного боку, вона виконала свої старі хіти російською мовою, що обурило деяких глядачів.

Вєрка Сердючка, фото: Instagram
Вєрка Сердючка, фото: Instagram

З іншого боку, артистка заспівала кавер на пісню "Teresa & Maria" українських представниць Євробачення-2024 Alyona Alyona та Jerry Heil, чим підтримала їх та українську культуру.

"Дівчата, ви молодці. Ці оплески для вас", – сказав Данилко, який також являється суддею на Нацвідборі.

Популярні новини зараз
Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому За таке влітку ще не платили: сюрпризи в платіжках дедалі незвичніші Штрафу не буде, але заплатити доведеться більше: чим загрожує ігнорування повірки лічильника
Показати ще

Виконання російськомовних пісень Сердючкою викликало критику в соціальних мережах. Деякі користувачі вважають, що це недоречно під час війни Росії проти України. Інші ж зазначають, що ці пісні були популярними ще до війни і не повинні асоціюватися з агресором.

Водночас, кавер на "Teresa & Maria" був сприйнятий публікою позитивно. Глядачі аплодували Сердючці, а в мережах з'явилися відео з концерту, де люди співають разом з нею.

Таким чином, виступ Вєрки Сердючки в Києві продемонстрував неоднозначність ставлення до російської мови та культури в українському суспільстві. З одного боку, є чіткий запит на українізацію та відмежування від Росії. З іншого боку, багато людей все ще ностальгують за радянським минулим і російською поп-культурою.

Вєрка Сердючка. Фото Instagram
Вєрка Сердючка. Фото Instagram

Нагадаємо, що Андрій Данилко, який виступає в образі Вєрки Сердючки, вчергове продемонстрував свою проукраїнську позицію.

Як повідомляли раніше, Андрій Данилко вперше розповів про свої хвороби.

Як писав "Знай" раніше, Андрій Данилко зворушив серця шанувальників рідкісним фото юності.