13-й етап чемпіонату світу з автогонок в класі Формула-1 відбудеться вже в цю суботу і неділю, 1-2 вересня. Гонка відбудеться в Італії на легендарному автодромі Монца.

Телеканал "Перший автомобільний" (Україна), а також російський канал "Матч ТВ" будуть транслювати змагання у прямому ефірі. Початок трансляції о 15:50 за київським часом.

2 вересня можна буде подивитися гонку в запису на "Матч! Арена" в 18:40. 3 вересня на "Матч ТВ" до 04:00 і "Матч! Арена" у 08:35, 21:30.

Відеокартинка гран-прі Італії буде також доступна на супутниковому каналі "Сетанта спортс +" – ірландський телеканал, який є найбільшим міжнародним спортивним телеканалом.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що у США на аукціоні був проданий Ferrari 250 GTO 1963 року випуску, який тепер є найдорожчим автомобілем у світі. За нього невідомий громадськості колекціонер заплатив 70 млн доларів, повідомляє auto.mail.ru.

Варто відзначити, що це не єдина в світі машина, яку продають за такою космічною ціною. Існує ще три або чотири 250 GTO, і всі вони коштують нечувано дорого - раніше іншу 250 GTO продавали за 52 млн доларів.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", в Україні продають раритетний і дуже рідкісний спорткар Ferrari 857 S 1955 року випуску. Про це повідомляє AutoDriving.net. Відзначається, що під капотом Ferrari 857 S встановлений 3,4-літровий двигун потужністю 280 к. с. Спорткар в ідеальному технічному стані, пише сайт.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що київський Поділ не даремно вважається одним із найколоритніших районів міста. Напередодні Дня народження столиці тут помітили справжнє "чудо техніки".