Українська тенісистка Леся Цуренко обіграла чешку Маркету Вондроусову і вийшла в чвертьфінал Відкритого чемпіонату США – US Open.

Незважаючи на проблеми зі здоров'ям, українка вирвала героїчну перемогу в трьох сетах – 6:7(3), 7:5, 6:2.

Леся Цуренко
Леся Цуренко

Після поразки Маркета Вондроусова заявила, що обурена поведінкою Лесі Цуренко, яка, на її думку, прикидалася, що травмувалася.

"Не думаю, що їй було дуже погано. Вона прикидалася і більше грала на публіку. На корті вона діяла нормально, просто прикидалася. Це дивно. Їй вже 30 років, навіщо таке робити?", - заявила Вондроусова на прес-конференції.

Світоліна вилетіла з US Open

Перша ракетка України і п'ята ракетка світу Еліна Світоліна не змогла вийти у чвертьфінал Відкритого чемпіонату США з тенісу – US Open.

В четвертому колі Світоліна поступилася в трьох сетах Анастасії Севастовій з Латвії – 6:3, 1:6, 6:0, і вибула з останнього у сезоні турніру Великого шолома.

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна

Таким чином, перша ракетка України зуміла повторити минулорічне досягнення, діставшись до 1/8 фіналу US Open, і захистила свої очки.

Світоліна і Цуренко виступлять на турнірі в Китаї

Українські тенісистки Еліна Світоліна і Леся Цуренко зіграють на міжнародному тенісному турнірі в китайському Ухані. Про це повідомляється на офіційному сайті змагань. Турнір пройде з 23 по 30 вересня.

У минулому сезоні Цуренко поступилася вже у другому колі в матчі проти Гарбінье Мугурусы. Світоліна у минулому році там не виступала.

Як повідомляв портал Знай.ua, друга ракетка України порвала всіх у США.