Японська тенісистка Наомі Осака обіграла у фіналі US Open-2018 американку Серену Вільямс та стала переможницею турніру. Зустріч тривала майже півтори години і завершилася перемогою японки в двох сетах з рахунком 2:0 (6:2, 6:4)

Для 20-річної Осаки це перший титул на турнірі серії "Великого шолома". Під час першого сету суддя Карлос Рамос виніс Вільямс попередження за підказку з боку тренера, а у другій партії американку оштрафували на очко після того, як вона розбила свою ракетку об корт. При рахунку 4:3 на користь японки Вільямс вступила в суперечку з суддею, розкритикувавши його дії. За це Рамос позбавив її гейма, і рахунок став 5:3 на користь Осаки. У фіналі гри Вільямс вдалося спочатку виграти один гейм, проте потім вона поступилася з рахунком 4:6.

Осака стала першою японською тенісисткою, яка виграла турнір "Великого шолома". На рахунку Вільямс 23 перемоги на турнірах серії. Всього у Осаки тепер два титули. Перший вона виграла в Індіан-Уеллсі в березні цього року.

У даний час Осака займає 19-е місце в рейтингу Жіночої тенісної асоціації (WTA), а Вільямс 26-е.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Українець Сергій Стаховський разом з австралійцем Меттом Рідом стали переможцями парного турніру ATP Challenger у французькому Кассисі.

У фінальному матчі вони обіграли Марк-Андреа Хюслера з Швейцарії і португальця Гонсало Олівейру – 2:0 (6:2, 6:3).

Варто відзначити, що наступного тижня Стаховський візьме участь у матчі Кубка Девіса проти Португалії, так що його форма обнадіює.

У поточному сезоні Стаховський став переможцем "челенджера" в Ілкли в одиночному розряді, а в парі дійшов до фіналу в Остраві разом з чехом Лукашем Росолом.

Світоліна розповіла, скільки платить своїй команді

Перша ракетка України Еліна Світоліна розповіла, скільки витрачає на утримання своєї команди.

"Є п'ять людей. Є тато, який рахує всі мої витрати, гроші. Я дуже рідко дивлюся на банківський рахунок. Але ми, напевно, ще не дійшли до того моменту, коли мені скажуть: "Ні, чартеру не буде, буде економ-клас". Але тато тримає мене в курсі всіх фінансових питань.

Це десь між 250 і 300 тисяч на рік. Це перельоти, готелі, витрати, зарплати… Вони живуть у чорній ікрі", – розповіла Світоліна.

Як повідомляв Знай.ua, друга ракетка України порвала всіх у США.