Головний тренер збірної України Андрій Шевченко допустив забавну помилку під час прес-конференції перед матчем другого туру Ліги націй проти Словаччини.

Про це повідомляють ЗМІ.

Словацька журналістка задаючи питання кілька разів згадала вислів "Slovenska narodna tim", яке є назвою збірної Словаччини. Шевченко спробував поправити журналістку, але прес-аташе збірної України підказав йому, що помилки в питанні не було.

Нагадаємо, що матч Україна - Словаччина відбудеться о 9 вересня і розпочнеться о 16:00. Поєдинок пройде у Львові на стадіоні "Арена Львів".

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що у дебютному матчі Ліги націй збірна України вирвала на 93 хвилині перемогу у команди Чехії. Поєдинок Ліги націй проти словаків підопічні Андрія Шевченка проведуть при порожніх трибунах "Арени Львів".

На матчі буде працювати бригада рефері з Греції на чолі з 39-річним Анастасіосом Сидиропулосом. На лініях йому будуть допомагати Поліхронис Костарас і Лазарос Дімітриадис. Додаткові асистенти - Іоанніс Пападопулос і Атанасіос Цилос.

Збірні України та Словаччини визначилися з варіантами форм на матч. Українці зіграють у своїй основній, жовтій екіпіровці, а словаки вийдуть на гру в біло-синій формі.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко: "У нас був непростий матч в Чехії, ми віддали багато енергії. Важливо, щоб всі відновилися. У нас є футболісти, які не завжди грають у своїх клубах. Будемо це враховувати. Тим, хто виходив в основі, але не грає в клубі, буде важкувато. Будемо дивитися, розмовляти і визначати склад. Не виключено, що будуть зміни".

Головний тренер збірної Словаччини Ян Козак: "Наша збірна виступала з командою України в одній групі у відборі до Євро-2016, тому ми добре знайомі з суперником. До того ж був ще товариський матч між нашими командами. Склад української збірної з тих пір змінився незначно. Так, у колектив приходять нові виконавці, але схема гри не змінюється. Втім, можу сказати, що Україна значно додала в динаміці дій з м'ячем".

Наразі вже відомо про стартові склади команд.

Україна: Пятов (к) – Караваєв, Бурда, Ракицький, Матвієнко – Степаненко, Маліновський – Ярмоленко, Марлос, Коноплянка – Яремчук.

Словаччина: Дубравка – Шатка, Шкртел (к), Шкріняр, Губочан – Куцка, Лоботка – Мак, Гамшік, Вайсс – Нємєц

Чехія - Україна. Огляд матчу. 1:2.

Нагадаємо, провідний захисник залишив збірну України перед матчем зі Словаччиною.

Як повідомляв "Знай.ua", Положинський створив хіт на підтримку збірної України.

Також "Знай.ua" писав, що гравців збірної України зустріли у Львові, як героїв.