Екс-абсолютний чемпіон світу в суперважкій вазі британець Леннокс Льюїс повернувся в спортзал.

Британець провів невелике тренування з перспективним бійцем дивізіону Даніелем Дюбуа (8-0).

Про це сам Дюбуа повідомив в соцмережах, опублікувавши декілька спільних фотографій.

Леннокс Льюїс
Леннокс Льюїс

Леннокс Льюїс
Леннокс Льюїс

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, Льюїс та Кличко домовилися про зустріч у Києві, в рамках 56-го конгресу Всесвітньої боксерської ради WBC.

"Віталій – мій друг, я його дуже поважаю. І обов'язково приїду до Києва, раз він мене запросив", - сказав Льюїс.

Віталій Кличко та Леннокс Льюїс
Віталій Кличко та Леннокс Льюїс

"Ми з Ленноксом дружимо, спілкуємося. І я радий, що він відвідає Київ. Конгрес WBC – велика щорічна подія в світовому боксі і вперше пройде в Україні. До нашого міста приїдуть зірки боксу, промоутери, менеджери - ті, хто творив і творить історію світового боксу", - розповів Кличко.

Нагадаємо, головною подією Конгресу стане зустріч екс-чемпіонів світу в суперважкій вазі Віталія Кличка і Леннокса Льюїса, яка відбудеться 2 жовтня в столичному Палаці спорту в рамках масштабного турніру з боксу. Це буде виставковий бій-реванш, але деталі поки невідомі.

Льюїс пропонує Віталію зіграти в ринзі шахову партію. "Ми занадто старі, щоб знову надягати боксерські рукавички. Нам буде цікаво битися своїми умами, а не кулаками", - заявив 52-річний Льюїс.

Віталій Кличко та Леннокс Льюїс
Віталій Кличко та Леннокс Льюїс

"Це був найскладніший бій у моїй кар'єрі. Експерти назвали боєм десятиліття. Минуло багато років, але досі тривають дискусії щодо того, хто ж переміг. Я вважаю, що програв. І сьогодні я кажу: дякую Льюїсу за шанс, можливість боксувати з одним з найсильніших боксерів світу", - розповів Кличко.

Нагадаємо, бій між Віталієм Кличком та Ленноксом Льюісом відбувся 21 червня 2003 року в Лос-Анджелесі.

Віталій Кличко – Леннокс Льюїс
Віталій Кличко – Леннокс Льюїс

По ходу поєдинку домінував Віталій Кличко, але у 3-му раунді Льюїс завдав удар, що призвів до розсічення, через що бій був зупинений після 6 раунду. Перемогу присудили Ленноксу Льюїсу, але на момент зупинки бою на всіх суддівських записках лідирував Віталій Кличко з рахунком 58:56.

Після поєдинку Льюїс пообіцяв надати реванш Кличку, але Леннокс завершив кар'єру і реванш так і не відбувся.

Як повідомляв портал Знай.ua, Володимир Кличко повернувся в ринг.