Легендарна американська тенісистка Серена Вільямс, 23-кратна переможниця турнірів Великого шолома, в фіналі US Open програла японці Наомі Осаці.

Вільямс визнала, що їй є чого повчитися у Осаки, а також зазначила, що її суперниця грала дуже впевнено.

Наомі Осака та Серена Вільямс
Наомі Осака та Серена Вільямс

"Поки я не знаю, як себе почуваю. У мене ще не було часу про все подумати. Але я намагаюся зберігати позитивний настрій і звертати увагу лише на гарні речі у всьому і продовжувати рухатися далі.

Наомі зіграла дуже добре і впевнено. Вона багато пробивала і була дуже сконцентрованою. Навіть коли у мене був брейк-поінт, вона складно подавала і відігравала його. Якщо чесно, я можу багато чому навчитися у неї у цьому матчі і сподіваюся, у мене це вийде.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Осака грала дуже добре, і мені було необхідно щось змінювати, щоб повернутися в гру. Я завжди борюся до самого останнього розіграшу і завжди намагаюся відігратися, незважаючи на те, що відбувається навколо. Мені важко говорити, що я не змогла підняти свій рівень гри, хоча і робила це багато разів протягом своєї кар'єри", - сказала Вільямс після матчу.

Нагадаємо, у вирішальному матчі проти Наомі Осаки Вільямс отримала три попередження за порушення правил поведінки і, поступаючись сет і брейк, і була позбавлена гейму.

І була оштрафована на значну суму.

Зазначимо, що за виступ у Нью-Йорку Вільямс отримала 1 850 000 доларів.

Серена Вільямс
Серена Вільямс

Вільямс заговорила про завершення кар'єри

Серена Вільямс заявила, що поки не збирається завершувати кар'єру.

"Навіть коли я не могла грати, психологічно я була готова виступати. Я завжди стежила за матчами і була частиною всього цього. Я ніколи не думала про завершення кар'єри. Я все ще хочу брати участь у змаганнях, вигравати турніри "Великого шолома". Ставши матір'ю, я не втратила бажання грати в теніс.

Це початок моєї нової кар'єри. Я не збираюся завершувати кар'єру після US Open. Я зіграю на наступному турнірі Великого шолома, потім на наступному, наступному, наступному. Я не хочу зупинятися", — сказала Вільямс в ефірі NBC.

Серена Вільямс очолила рейтинг Forbes

Авторитетний журнал Forbes опублікував рейтинг найбільш високооплачуваних спортсменок за 2018 рік, в якому враховуються заробітки з червня 2017 по 1 червня 2018 року.

Очолила цей рейтинг знаменита американська тенісистка Серена Вільямс.

Серена Вільямс
Серена Вільямс

Зазначимо, що з ТОП-10 найбільш високооплачуваних спортсменів, вісім – тенісистки.

Як повідомляв портал Знай.ua, друга ракетка України порвала всіх у США.