Збірна України увійшла до рейтингу національних команд, які не програвали в 2018 році і провели більше п'яти матчів.

Українська збірна здобула в 2018 році чотири перемоги – в матчах проти Японії (2:1), Албанії (4:1), Чехії (2:1), Словаччини (1:0), а також здобула два нічийних результати – з Саудівською Аравією (1:1) і Марокко (0:0).

Також, окрім України, ще не програвали в 2018 році збірні Іспанії, Андорри, Румунії та Косово.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Збірна України стартувала у Лізі націй з двох перемог і зараз очолює групу.

Нагадаємо, форвард донецького "Шахтаря" бразилець Жуніор Мораєс заявив про бажання виступати за збірну України.

Жуніор Мораєс
Жуніор Мораєс

"Збірна України – дуже хороша команда з чудовими гравцями. Я і моя сім'я дуже любимо Україну. Нам дуже добре тут. Це було дуже важливе рішення для мене, залишитися в Україні. Вся моя сім'я повністю тут адаптована.

Грати за збірну України? Це була б далеко не погана річ. Я був би щасливий. Але це залежить від багатьох факторів, і не тільки я приймаю це рішення", – сказав Мораес в коментарі прес-службі "Шахтаря".

Нагадаємо, Національна збірна України обіграла збірну Словаччини у другому турі Ліги Націй і тепер наша команда зі стовідсотковим показником очолює першу групу Ліги В.

"Готували хлопців до гри, вони давно грають таким складом, у них сильна пара центральних захисників. Вдячний хлопцям, вони серйозно поставилися до цієї гри в плані психології. Хлопці зуміли відновитися після матчу з чехами. Тут треба було терпіти, не ризикувати. Просили грати компактно, швидко повертатися в захист після втрат, а моменти у нас будуть. Заміни? Ми дивилися по хлопцям, хто втомився, кому треба заміна. Говорити по персоналіях не готовий, дайте насолодитися перемогою", - розповів Шевченко після матчу.

андрій шевченко


Як раніше повідомляв Знай.ua, 9 вересня у Львові на "Арені Львів" у рамках Ліги націй грали збірні України з Словаччини.

При невеликому домінування українців справа в матчі йшло до того, що все ж він завершиться нульовою нічиєю.

Але під завісу зустрічі на поле вийшов Віктор Циганков, який замінив Євгена Коноплянку.

Також Знай.ua писав про те, що 9 вересня збірна України проведе свій другий матч у дебютному розіграші Ліги націй проти збірної Словаччини. Трансляція матчу розпочнеться на РБК-Україна в 16:00, дивитися поєдинок можна на телеканалах "Україна" і "Футбол 1". Букмекери віддають перевагу підопічним Андрія Шевченка.