Український воротар Леганеса Андрій Лунін був оцінений авторитетним іспанським виданням Marca, як один з кращих орендованих гравців Ла Ліги.

Marca склала символічну збірну кращих орендованих гравців Ла Ліги.

Місце у рамці зайняв 19-річний українець Андрій Лунін, який перейшов на правах річної оренди у Леганес з мадридського Реала.

В одному списку з Лунинім опинилися такі зіркові футболісти, як Луїс Адвинкула, Джованні Ло Чельсо, Міші Батшуайи, Сандро, Андре Сільва, Денис Черишев, Пабло Інсуа, Тео Ернандес, Максим Гоналон та Джоні.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дебютувати в Прімері Іспанії талановитий голкіпер Андрій Лунін повинен вже в неділю, 16 вересня, в матчі 4-го туру проти Вільярреала. Початок зустрічі о 13:00 за Києвом.

Президент мадридського Реала Флорентіно Перес заявив, що перша ракетка світу іспанець Рафаель Надаль може стати президентом "галактікос".

"Надаль – один з кращих послів Реала в світі. Він був би чудовим вибором на роль президента клубу", – зазначив Перес.

Перес був президентом Реала з 2000-го по 2006-й рік, а потім повернувся на свою посаду у мадридському клубі в 2009-му році.

32-річний тенісист Рафаель Надаль - фанат Реала зі стажем. Згідно зі статутом клубу президентом мадридців може стати лише та людина, яка пробула членом клубу мінімум 20 років. Надаль є їм з 2011-го року, тобто він зможе брати участь у виборах з 2031-го року, коли йому буде 45 років.

Як повідомляв Знай.ua, українець допоміг турецькій команді розгромити суперника.