Стадіон, що знаходиться в Монако поряд з відомою ареною "Луї II", було перейменовано на честь головного тренера збірної Франції Дідьє Дешама. Відомий спеціаліст був присутній на урочистій церемонії перейменування, повідомляє Le Figaro. Також на заході побували принц Монако Альбер, приблизно 500 глядачів, а також юні футболісти з місцевої школи.

"Стадіон Дідьє Дешама" знаходиться через дорогу від стадіону "Монако" "Луї II". Додамо, що честь Дешама був названий стадіон в його рідному місті Байонна.

Відзначимо, що збірна Франції під керівництвом Дідьє Дешама стала віце-чемпіоном Європи у 2016-му році і чемпіоном світу в 2018-му році.

Тренер Алієв

Екс-півзахисник київського Динамо і збірної України Олександр Алієв очолив дитячу академію Меліоратора з Бучі, який виступає в чемпіонаті Київської області.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

На новому місці роботи Олександр вступить на посаду з 23 вересня.

Зазначимо, що на початку серпня Алієв став гравцем Меліоратора, а раніше він був граючим тренером футбольного клубу Хмельницький.

Як повідомляв Знай.ua, Надаль може стати президентом знаменитого футбольного клубу.