Київське Динамо планує придбати атакуючого напівзахисника румунського клубу "Газ-Метан Дариуса Олару. Влітку, цим гравцем хотів поповнити свої ряди клуб Стяуа, однак угода не відбулася.

Цю інформацію повідомляє Digi Sport.

Відомо, що президент Газ-Метану Іоан Мергірян відмовив гранду румунського футболу.

Даріус Олару
Даріус Олару

"У нас є пропозиція по гравцеві і ми плануємо його відпустити. За ним спостерігали з трибун, - заявив Мэргирян після матчу Газ-Метану з Універсітатей (3 - 2). - За ним стежать на кожному поєдинку. Саме тому я відмовив власнику Стяуа Бекалі" Іоан Мэргирян

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За даними джерел, представники київського Динамо давно спостерігають за Олару. Вже в зимове вікно може бути оформлено трансфер.

Даріус Олару
Даріус Олару

"Ми повинні дозволити Олару грати у футбол. Приймемо найкращу пропозицію по гравцеві і, якщо буде Божа воля, він залишить Газ-Метан. Ми плануємо виручити за нього мільйон євро і відсотки від наступного продажу" Іоан Мэргирян

Як відомо, Олару дебютував у складі Газ-Метану в 2016 році. З тих пір хавбек провів за команду 53 матчі і забив 3 голи в чемпіонаті Румунії.

Даріус Олару
Даріус Олару

Нагадаємо, президент ФК "Динамо" Київ Ігор Суркіс планує продати легендарний футбольний клуб своєму другові Нестору Шуфричу. Про це повідомляє відомий журналіст Роман Реведжук на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Реведжук повідомляє з посиланням на свої джерела інформації, що переговори вже відбулися.

На даний момент у "Динамо" досить непростий період і клуб вилетів з Ліги Чемпіонів, програвши амстердамському "Аяксу". Також в цьому році "Динамо" буде виступати в Лізі Європи, де призові набагато менше.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", після перемоги збірної України над збірною Іспанії у відборі до чемпіонату світу-2019 з баскетболу українські вболівальники у переповненому Палаці спорту" разом виконали національний гімн.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що стало відомо, коли дебютує новий півзахисник Динамо.