Екс-чемпіон світу в середній вазі казах Геннадій Головкін (38-1-1, 34 КО), який програв усі свої титули в реванші з мексиканцем Саулем Альваресом (50-1-2, 34 КО) може вже у наступному бою повернути пояс IBO.

Нагадаємо, що Сауль Альварес не отримає цей титул, оскільки з'ясувалося, що він не погодився заплатити IBO санкційний внесок. Тепер цей пояс вакантний, заявив президент Міжнародної боксерської організації (IBO) Ед Лівайн.

"Альварес дійсно не отримає титул за версією IBO. Ми не змогли прийти до санкционної угоди з ним. Вакантний титул буде розіграний між двома наявними претендентами. В тому числі це може бути і Головкін, який, безумовно, посяде перше місце в рейтингу в цьому дивізіоні", - сказав Лівайн.

Сауль Альварес і Геннадій Головкін
Сауль Альварес і Геннадій Головкін

Нагадаємо, 15 вересня в Лас-Вегасі відбувся реванш між Саулем Альваресом та Геннадієм Головкіним, в якому мексиканець здобув перемогу рішенням суддів.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Бій тривав усі 12 раундів, після чого судді віддали перемогу Альваресу: 115-113, 115-113 і 114-114.

Бій обслуговували судді Дейв Моретті, Гленн Фелдман і Стів Вайсфельд. Згідно з записками, які були оприлюднені після поєдинку, на думку суддів зійшлося в 8 раундах з 12.

Записки суддів
Записки суддів

Таким чином Альварес став новим чемпіоном світу в середній вазі, відібравши всі титули Головкіна. Для казахстанця це стало першою поразкою в кар'єрі.

Нагадаємо, реванш Головкін – Альварес мав був відбутися 5 травня, але був скасований через провалений допінг-тест мексиканця. У зв'язку з цим Альварес був дискваліфікований на півроку.

Перший бій між Головкіним і Альваресом завершився внічию.

Як повідомляв портал Знай.ua, Головкіна освистали в Лас-Вегасі після поразки від Альвареса.