Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (15-0, 11 КО) і почесний чемпіон WBC Тоні Белью (30-2-1, 20 КО) вперше зустрінуться в Лондоні.

За інформацією прес-служби K2 Promotions, Усик і Беллью проведуть дуель поглядів 22 вересня на стадіоні "Уемблі" під час вечора боксу в Лондоні, головною подією якого стане бій між британцем Ентоні Джошуа та росіянином Олександром Повєткіним.

Відзначимо, що на "Уемблі" 29-го квітня 2017 го року британець Ентоні Джошуа нокаутував українця Володимира Кличка.

Також у понеділок, 24 вересня, відбудеться перша прес-конференція Усика і Беллью. Про це на своїй сторінці в Instagram повідомив промоутер британського боксера Едді Хірн. Зустріч з представниками ЗМІ пройде в Манчестері.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Бій між абсолютним чемпіоном у важкій вазі Олександром Усиком (15-0, 11 КО) і екс-чемпіоном Тоні Беллью (30-2-1, 20 КО) відбудеться 10 листопада в Манчестері (Великобританія).

Олександр Усик прокоментував майбутній бій, і впевнено заявив, що, як завжди, здобуде перемогу.

"Я готуюся до цього поєдинку вже тривалий час, і радий, що нарешті-то є місце і дата бою. Я дуже чекаю нашої зустрічі у Великобританії.

Зараз я повністю поринув у роботу в тренувальному таборі. Разом з командою ми готуємося до довгого протистояння. Белл говорить, що переможе мене, і мені подобається таке ставлення. Але не можна перемогти того, хто просто невидимий на рингу. 10 листопада я, як завжди, здобуду перемогу", - передає слова Усика BoxingScene.

Раніше промоутер Усика Олександр Красюк повідомив, що після бою з Беллью, він точно перейде в суперважку вагу.

"Виграю ударом в підборіддя. Усик повільний при лоу-панчі, тут не може бути двох думок. Мені не важливо, що кажуть інші. Я більш сильний панчер, ніж Гассієв, а Усик – не Девід Хей", – заявив Беллью в інтерв'ю talkSPORT.

Як повідомляв портал Знай.ua, Джошуа показав, як готується до бою з Повєткіним.