Перша ракетка України Еліна Світоліна розповіла про свої головні цілі, та зізналася, що її мотивує.

"Коли ти починаєш – а я почала, коли мені було чотири роки, – тебе рухає сама гра, суперництво з іншими дітьми, бажання обіграти тих, хто постарше.

Потім, коли тобі вже тринадцять-чотирнадцять років і ти розумієш, що можеш заробляти своєю грою гроші, що за твоєю грою кожен раз буде спостерігати все більше людей, все більше твоїх ігор будуть показувати по телевізору, – тебе вже це рухає. І коли все вийшло, коли ти високо стоїш у світовому рейтингу – відповідно, і цілі змінюються.

Перша ракетка – лише один з пунктів. Є ще чотири турніри Великого шолома, перемога в кожному з них – все одно, що звання першої ракетки. Тому спочатку перша ракетка, потім Великий шолом або навпаки. Олімпійська медаль для мене дуже важлива", – розповіла Світоліна в інтервью elle.ua.

Нагадаємо, зараз Світоліна працює з новим тренером Ніком Савіано.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як писав Знай.ua, Еліна Світоліна припинила співпрацю зі своїм тренером Тьєррі Асьоном.

Спортсменка подякувала тренеру за спільну роботу.

"20 місяців спільної роботи, 8 трофеїв і 3-е місце в рейтингу WTA! Дякую тобі, Тьєрі, за чудову роботу і чудову атмосферу. Настав час рухатися далі. Тьєррі, бажаю тобі успіхів та удачі", – написала Еліна у Twitter.

Нагадаємо, Еліна Світоліна не змогла вийти у чвертьфінал Відкритого чемпіонату США з тенісу – US Open.

В четвертому колі Світоліна поступилася в трьох сетах Анастасії Севастовій з Латвії – 6:3, 1:6, 6:0, і вибула з останнього у сезоні турніру Великого шолома.

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна

Таким чином, перша ракетка України зуміла повторити минулорічне досягнення, діставшись до 1/8 фіналу US Open, і захистила свої очки.

Світоліна розповіла, скільки платить своїй команді

Перша ракетка України Еліна Світоліна розповіла, скільки витрачає на утримання своєї команди.

"Це дуже депресивне питання, тому що дуже багато грошей іде на команду. Є п'ять людей. Є тато, який рахує всі мої витрати, гроші. Я дуже рідко дивлюся на банківський рахунок. Але ми, напевно, ще не дійшли до того моменту, коли мені скажуть: "Ні, чартеру не буде, буде економ-клас". Але тато тримає мене в курсі всіх фінансових питань.

Це десь між 250 і 300 тисяч на рік. Це перельоти, готелі, витрати, зарплати… Вони живуть у чорній ікрі", – розповіла Світоліна.

Як повідомляв портал Знай.ua, Світоліна поділилася враженнями про нового тренера.