Бій між абсолютним чемпіоном у важкій вазі Олександром Усиком (15-0, 11 КО) та екс-чемпіоном Тоні Беллью (30-2-1, 20 КО) відбудеться 10 листопада в Манчестері (Великобританія).

На кону бою стоятимуть всі титули українця.

Бій Усик - Беллью відбудеться 10 листопада
Бій Усик - Беллью відбудеться 10 листопада

Промоутер Усика Олександр Красюк поділився думкою про майбутній бій.

"Це поєдинок, на який чекав увесь світ. Я дуже радий стати частиною цієї історії. Багато експертів не дають шансів Беллью, але він не один раз доводив, що статус аутсайдера не завжди веде до поразок.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Я не бачу, що на Олександра чекає легкий бій. Це найбільша можливість в кар'єрі Беллью, плюс до всього йому вже нічого втрачати, а це робить його дуже небезпечним.

Зараз ми повністю зосереджені на поєдинку проти Тоні, але після того, як Усик переможе, ми будемо націлені на короля в суперважкій вазі Ентоні Джошуа", - розповів Красюк в інтерв'ю World Boxing News.

24 вересня в Манчестері відбулася прес-конференція, присвячена майбутньому поєдинку.

Усик розповів, чому вибрав саме Тоні Беллью своїм наступним суперником.

"Чому я обрав Тоні Беллью? Він один з тих, хто приймає великі виклики і боксує до кінця. Беллью сказав: "Я буду боксувати і зробить це". Бої з такими хлопцями завжди виходять крутими.

Але я не думаю зараз про Тоні Беллью. Думаю тільки про свою підготовку – про тренувальний табір і про те, як його пройти", - сказав Усик.

Тоні Беллью
Тоні Беллью

Нагадаємо, промоутер Усика Олександр Красюк повідомив, що після бою з Беллью, він точно перейде в суперважку вагу.

"Він досяг всього, чого може досягти боксер у своїй ваговій категорії. Залишивши його в крузервейті, ми втратимо, насамперед, спортивну мотивацію. Нікому від цього не буде краще: ні йому, ні нам, ні шанувальникам боксу.

Отримавши все у цій ваговій категорії, Усик відправляється в нову в ролі початківця. Суперважка вага – абсолютно новий досвід для нього. Він виступав у суперважкій вазі у WSB, боксував з великими хлопцями, професіоналами. Плюс-мінус розуміння є, але на такому рівні з професіоналами найвищого ешелону ще не боксував. Багато чому доведеться навчитися, багато чого змінити, змінити і додати, включаючи і вагу", – розповів Красюк в інтерв'ю Boxing.ua.

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик та Беллью провели першу битву поглядів у Лондоні.