Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі (26-0, 19 КО) і чемпіон WBC в суперважкій вазі Деонтей Вайлдер (40-0, 39 КО) проведуть бій 1 грудня.

Офіційно оголошено, що бій пройде в Лос-Анджелесі на арені Стейплз Центру.

На першій прес-конференції, присвяченій бою, Ф'юрі та Уайлдер ледь не побилися.

Після цього Ф'юрі розповів, що Уайлдер штовхається слабкіше, ніж його дружина, і в черговий раз заявив, що переможе його.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

"Моя дружина штовхається набагато сильніше, ніж цей хлопець. Впевнений, що в поєдинку переможцем буду саме я. Я набагато сильніше, швидше і технічніше", - сказав Ф'юрі.

Деонтей Уайлдер і Тайсон Ф'юрі
Деонтей Уайлдер і Тайсон Ф'юрі

Боксери вже прокоментували інформацію про майбутній поєдинок.

"Підписав контракт зі свого боку. Ну що, дружбани! Бою бути! І я вже не можу дочекатися. Вийде неймовірний, захоплюючий, бомбезний бій. Однозначно, це не просто поєдинок, це поєдинок за боксерський спадок. Поєдинок чемпіона WBC проти лінійного чемпіона світу", - оголосив через соцмережі Уайлдер.

"Ну що я вам скажу. Ця ср**ь вже починається. Щойно підписав контракт. Папери підписано, запечатано і відправлено Уайлдеру. Деонтей, ти отримаєш те, про що просив. Але пам'ятай, ти вже в небезпеці. Тому що я ніколи не бачив мужика, якого мені було б не під силу побити. В рингу або поза рингом. Тобі мене не побити. Вирву твоє серце. Змушу тебе викинути білий рушник. Обіцяю", - прокоментував Ф'юрі.

Як повідомляв портал Знай.ua, Фьюрі розкритикував усі досягнення Уайлдера.