У матчі 2-го туру групового раунду Ліги чемпіонів Рома в матчі з чеською Вікторією Пльзень покуражилася на "Стадіо Олімпіко".

Дубль Едіна Джеко в першому таймі зробив солідний заділ для римлян, з яким вони пішли на перерву. У другій половині зустрічи "джаллороссі" продовжили домінувати на полі і подарували ще три голи римській публіці. По голу до свого активу записали Ченгіз Ундер і Джастін Клюйверт, а Джеко оформив хет-трик!

Як підсумок, 5:0 - впевнена перемога Роми, яка реабілітувалася за поразку в 1-му турі від мадридського Реала на "Сантьяго Бернабеу".

Ліга чемпіонів. Група G

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Рома - Вікторія Пльзень - 5: 0 (2: 0)

Голи: Джеко, 3, 40, 90 + 2, Ундер, 64, Клюйверт, 73.

Гол Ярмоленка у ворота МЮ

У матчі 7-го туру Прем'єр-ліги Англії Вест Гем у Лондоні грає з Манчестер Юнайтед.

На перерву команди пішли з рахунком 2:0 на користь лондонців. Спочатку на 5-й хвилині Феліпе Андерсон вивів "молотобійців" вперед, а потім на 43-й хвилині український плеймейкер Андрій Ярмоленко не без допомоги рикошету збільшив перевагу господарів. Гол у виконанні лідера збірної України вийшов дуже красивим!

Після того, як команди обмінялися голами у другому таймі, матч Вест Гем - Манчестер Юнайтед завершився з рахунком 3:1 на користь лондонців.

Для українця це вже третій гол у футболці Вест Гема. Раніше Ярмоленко відзначився дублем у ворота Евертона.

Додамо, що в протокол гол Ярмоленка в ворота МЮ внесли, як автогол Ліндельофа, але українець з цим категорично не згоден.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ярмоленко отримує у Вест Гемі космічну зарплату.