Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі (26-0, 19 КО) і чемпіон WBC в суперважкій вазі Деонтей Вайлдер (40-0, 39 КО) проведуть бій 1 грудня.

Офіційно оголошено, що бій пройде в Лос-Анджелесі на арені Стейплз Центру.

На спільній прес-конференції Ф'юрі заявив, що має намір побити американця, оскільки б'ється наче демон.

"У мене капець скільки досвіду. Я подолав усі проблеми і повернувся, коли мене остаточно списали з рахунків. Як я можу дозволити цьому млину на ніжках-спагетті побити мене? Що думаєте, я приїхав сюди, беру участь у всіх цих движухах для того, щоб він мене потім побив? Хрінушки! Виб'ю все лайно з Уайлдера.

Я - здоровенний, товстий бородач, який б'ється наче демон. Дивіться на моє товсте черево? Забавно, так? Яке це, бути побитим жирдяєм?

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Мене дратує, коли кажуть, що я приїхав за поясом Вайлдера. Це не його пояс. А мій. Всі мої пояси. Є тільки один Тайсон Ф'юрі. Всі знають, що я божевільний. Я зроблю в ринзі так, що ти захочеш викинути білий рушник. Я покажу тобі, що таке бій з реальним кабаном. Реальним чемпом!

Думаєш, титул лінійного чемпіона дарують на шару? Тобі таким ніколи не бути. Побив бомжару Стіверна, про який ніхто ніколи не чув. Вважай, що ти вже програв. Нервуєш? Правильно робиш! Я не відчуваю тиску, весь тиск лише на тебе", - заявив Ф'юрі.

Деонтей Уайлдер і Тайсон Ф'юрі
Деонтей Уайлдер і Тайсон Ф'юрі

Боксери вже прокоментували інформацію про майбутній поєдинок.

"Підписав контракт зі свого боку. Ну що, дружбани! Бою бути! І я вже не можу дочекатися. Вийде неймовірний, захоплюючий, бомбезний бій. Однозначно, це не просто поєдинок, це поєдинок за боксерський спадок. Поєдинок чемпіона WBC проти лінійного чемпіона світу", - оголосив через соцмережі Уайлдер.

"Ну що я вам скажу. Ця ср**ь вже починається. Щойно підписав контракт. Папери підписано, запечатано і відправлено Уайлдеру. Деонтей, ти отримаєш те, про що просив. Але пам'ятай, ти вже в небезпеці. Тому що я ніколи не бачив мужика, якого мені було б не під силу побити. В рингу або поза рингом. Тобі мене не побити. Вирву твоє серце. Змушу тебе викинути білий рушник. Обіцяю", - прокоментував Ф'юрі.

Як повідомляв портал Знай.ua, Фьюрі розкритикував усі досягнення Уайлдера.