В ніч з 5 на 6 жовтня за добу до бою Конор Макгрегор - Хабіб Нурмагомедов у Лас-Вегасі пройшла масштабна церемонія зважування.

Після неї відбулася дуель поглядів між бійцями. І тут взяв слово некерований ірландець, який почав задиратися до росіянина. У підсумку Макгрегор не витримав і махнув ногою в бік Нурмагомедова.

Не допустив цього бою президент UFC Дена Уайт, який стояв між суперниками.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Мільйонний контракт Макгрегора

Екс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях ірландський боєць Конор Макгрегор (21-3) підписав новий контракт з компанією Monster Energy.

Повідомляється, що угода розрахована на один рік і Макгрегор буде отримувати один мільйон доларів.

Зазначається, що раніше у Макгрегора був контракт із Monster Energy, але тоді він отримував $50 тис.

"Конор Макгрегор щойно підписав новий однорічний контракт з Monster Energy. Ми завжди підтримували всіх спортсменів, а ця угода є однією з найприбутковіших, яку ми колись робили з бійцями", - прокоментував представник Monster Energy Ганс Моленкамп.

Нагадаємо, 6 жовтня на T-Mobile Arena у Лас-Вегасі (США) відбудеться бій між чемпіоном UFC у легкій вазі росіянином Хабібом Нурмагомедовым (26-0) і екс-чемпіоном у двох вагових категоріях Конором Макгрегором (21-3).

Бій Макгрегор - Нурмагомедов відбудеться на UFC 229. Це буде перший захист титулу для Нурмагомедова.

Бій Макгрегор - Нурмагомедов
Бій Макгрегор - Нурмагомедов

Як повідомляв портал Знай.ua, Нурмагомедов і Макгрегор провели спільну прес-конференцію в Нью-Йорку, де влаштували словесну перепалку.