Українські футболісти Роман Зозуля і Андрій Ярмоленко зізналися, кого будуть підтримувати в бою UFC між Хабібом Нурмагомедов і Конором Макгрегором.

"Скажу чесно, мені подобається, як веде себе Конор. Можливо, він трохи різкий у висловлюваннях. Багатьом людям подобається, що він робить на прес-конференціях. Я буду однозначно вболівати за Конора, але Хабіб, швидше за все, переможе", – заявив Ярмоленко.

"Звичайно, я збираюся подивитися цей бій, тому що останнім часом мені дуже подобається UFC, і я не маю права пропустити цю зустріч.

Я дивився їхні прес-конференції і мені не подобається поведінка Макгрегора, не подобається, як він себе веде.

Мені подобається, як веде себе Хабіб. Він спокійний, упевнений у собі. Це заслуговує поваги. Тому я буду вболівати за нього. Плюс я знаю, що його дядько живе в Полтаві, що він виріс і навчався в Києві. Тому буду вболівати за Хабіба, але в першу чергу я хочу побачити хороший бій", – наводить слова Зозулі FootballHub.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Мільйонний контракт Макгрегора

Екс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях ірландський боєць Конор Макгрегор (21-3) підписав новий контракт з компанією Monster Energy.

Повідомляється, що угода розрахована на один рік і Макгрегор буде отримувати один мільйон доларів.

Зазначається, що раніше у Макгрегора був контракт із Monster Energy, але тоді він отримував $50 тис.

"Конор Макгрегор щойно підписав новий однорічний контракт з Monster Energy. Ми завжди підтримували всіх спортсменів, а ця угода є однією з найприбутковіших, яку ми колись робили з бійцями", - прокоментував представник Monster Energy Ганс Моленкамп.

Нагадаємо, 6 жовтня на T-Mobile Arena у Лас-Вегасі (США) відбудеться бій між чемпіоном UFC у легкій вазі росіянином Хабібом Нурмагомедовым (26-0) і екс-чемпіоном у двох вагових категоріях Конором Макгрегором (21-3).

Бій Макгрегор - Нурмагомедов відбудеться на UFC 229. Це буде перший захист титулу для Нурмагомедова.

Бій Макгрегор - Нурмагомедов
Бій Макгрегор - Нурмагомедов

Як повідомляв портал Знай.ua, Нурмагомедов і Макгрегор провели спільну прес-конференцію в Нью-Йорку, де влаштували словесну перепалку.