7 жовтня в Лас-Вегасі пройшов бій UFC між Конором Макгрегором і Хабібом Нурмагомедовым. Росіянин переміг ірландця, але чемпіонський пояс у нього можуть відібрати.

Нурмагомедова можуть позбавити чемпіонського титулу через конфлікт після дуелі. По закінченні бою Хабіб поліз в бійку з тренером Макгрегора Діллоном Денісом. А друг росіянина Зубайра Тухугов вступив у бійку з Конором прямо в октагоні, куди він потрапив, подолавши огорожу.

Після бійки Хабіб зажадав свій чемпіонський пояс, але представники UFC відмовили йому через порушення регламенту. У зв'язку з бійкою були арештовані три людини з команди Нурмагомедова. Але їх у результаті відпустили, тому що Конор відмовився висувати звинувачення.

Пізніше Хабіб на прес-конференції вибачився за свій вчинок. Але голова UFC Дейн Уайт зазначив, що бійку після поєдинку будуть розслідувати і Нурмагомедов може втратити чемпіонський пояс, хоч його і оголосили переможцем після бою.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Мільйонний контракт Макгрегора

Екс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях ірландський боєць Конор Макгрегор (21-3) підписав новий контракт з компанією Monster Energy.

Повідомляється, що угода розрахована на один рік і Макгрегор буде отримувати один мільйон доларів.

Зазначається, що раніше у Макгрегора був контракт із Monster Energy, але тоді він отримував $50 тис.

"Конор Макгрегор щойно підписав новий однорічний контракт з Monster Energy. Ми завжди підтримували всіх спортсменів, а ця угода є однією з найприбутковіших, яку ми колись робили з бійцями", - прокоментував представник Monster Energy Ганс Моленкамп.

Бій Макгрегор - Нурмагомедов
Бій Макгрегор - Нурмагомедов

Як повідомляв портал Знай.ua, Нурмагомедов і Макгрегор провели спільну прес-конференцію в Нью-Йорку, де влаштували словесну перепалку.