Сьогодні відбудеться товариський матч між збірними Італії та України. Пропонуємо вашій увазі анонс цього поєдинку.

Італія – Україна

10 жовтня. 21:45. Генуя. Стадіон "Луїджі Ферраріс"

Головний суддя: Раді Обренович (Словенія)

Телетрансляція: "Футбол 1" "Україна"

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

До спарингу з італійцями українська збірна підходить чи не в кращому стані за весь період роботи Андрія Шевченка. У нас з'явилася поставлена гра, майже всі лідери на ходу, а кадрові проблеми компенсуються більш-менш добротним резервом. Збірні Чехії і Словаччини вже відчули на собі силу українців, які виграли обидва матчі.

Статистика протистояння і цікаві факти напередодні матчу Італія - Україна

1. Україна має невтішну історію протистоянь зі "Скуадрою Адзуррою": сім матчів, шість поразок і одна нічия в товариській зустрічі в 2006-му році.

2. Загальний рахунок протистояння між збірними Італії та України – 14:2. У ворота апеннінців за Україну забивали Андрій Полунін (1995 рік) і Андрій Шевченко (2007 рік).

3. Найбільша перемога збірної Італії над українцями була зафіксована в 2006 році, коли підопічні Марчелло Ліппі розгромили команду Олега Блохіна у чвертьфіналі ЧС-2006 – 3:0.

4. Найбільш результативний матч в історії протистояння був зіграний у Барі в 1995 році. Італія обіграла українську дружину з рахунком 3:1.

5. Збірна Італії за календарний рік здобула дві перемоги у десяти матчах при чотирьох поразках. Крім перемоги над Саудівською Аравією в травні, "Скуадра Адзурра" 9 жовтня 2017 року перемогла Албанію.

6. Збірна України за рік не програла жодного з семи поєдинків, вигравши п'ять. 9 жоавтня "жовто-сині" програвали збірній Хорватії у відборі до ЧС-2018. Після цього поразок не було.

Орієнтовні склади на матч Італія – Україна

Італія: Доннарума – Флоренці, Ачербі, Тонеллі, Крішіто – Верратті, Жоржинью – К'єза, Бонавентура – Капрарі, Іммобіле

Україна: П'ятов – Караваєв, Кривцов, Ракицький, Матвієнко – Сидорчук, Зінченко – Циганков, Малиновський, Коноплянка – Яремчук

Зустріли короваєм

По прильоту на Аппеніни українську команду зустріли хлібом-сіллю чарівні дівчата в українських національних костюмах.

"Як удома в Горишніх Плавнях", - підписав фото у Фейсбуку журналіст Микола Васильков.

Каравай) Йоххоу, зустріли в Genova - - як у дома в Горишніх Плавнях Українців у Легурії 8000++ Дві з них, напевно, найкрасивіші))) #UkrTribuna

Geplaatst door Mykola Vas op Dinsdag 9 oktober 2018

Як повідомляв портал Знай.ua, збірна України на чолі з Шевченком вшанувала пам'ять загиблих на мосту в Генуї.