Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (15-0, 11 КО) проведе бій проти екс-чемпіона британця Тоні Беллью (30-2-1, 20 KO).

Бій відбудеться 10 листопада в Манчестері (Великобританія). На кону стоятимуть всі титули українця.

Бій Усик - Беллью відбудеться 10 листопада
Бій Усик - Беллью відбудеться 10 листопада

Напередодні Беллью заявив, що вважає себе найсильнішим суперником Усика, і зовсім його не боїться. Крім того, за словами Беллью, Усик ще нічого не знає про профібокс.

"Єдине, що я можу сказати – з усіх супротивників, з якими він зустрічався на рингу, я єдиний, хто не боявся дивитися йому в очі. Я не боюся його. Я на 100% впевнений, що зумію подолати його. З усіх хлопців, з якими він бився раніше, я буду найсильнішим. Вони просто самі не вірять в це і вважають мене божевільним. У мене більше перемог нокаутами, ніж у Олександра Усика. Незважаючи на те, що він вже завоював багато трофеїв у боксі, є те, чого він ще не пробував на професійному рингу.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток
Показати ще

Ці речі він зазнає з першого раунду поєдинку зі мною. Приміром, Усик ще ніколи не піднімався з настилу після нокдауну. Також він ще не отримував серйозних розсічень і не бився з кров'ю на обличчі.

Так, він повертався під час бою з Брієдісом, коли програвав за очками, але таки зумів заслужено вирвати перемогу. Після шести раундів він програвав 4-2, але потім зумів повернутися завдяки тому, що Майріс просто зняв ногу з педалі газу і швидко втомився. Це через те, що йому не вистачило досвіду і він не зміг розподілити сили на всі 12 раундів", – сказав Белл.

Олександр Усик і Тоні Беллью
Олександр Усик і Тоні Беллью

Нагадаємо, 24 вересня в Манчестері відбулася прес-конференція, присвячена майбутньому поєдинку.

Усик розповів, чому вибрав саме Тоні Беллью своїм наступним суперником.

"Чому я обрав Тоні Беллью? Він один з тих, хто приймає великі виклики і боксує до кінця. Беллью сказав: "Я буду боксувати і зробить це". Бої з такими хлопцями завжди виходять крутими.

Але я не думаю зараз про Тоні Беллью. Думаю тільки про свою підготовку – про тренувальний табір і про те, як його пройти", - сказав Усик.

Тоні Беллью
Тоні Беллью

Нагадаємо, промоутер Усика Олександр Красюк повідомив, що після бою з Беллью, він точно перейде в суперважку вагу.

"Він досяг всього, чого може досягти боксер у своїй ваговій категорії. Залишивши його в крузервейті, ми втратимо, насамперед, спортивну мотивацію. Нікому від цього не буде краще: ні йому, ні нам, ні шанувальникам боксу.

Отримавши все у цій ваговій категорії, Усик відправляється в нову в ролі початківця. Суперважка вага – абсолютно новий досвід для нього. Він виступав у суперважкій вазі у WSB, боксував з великими хлопцями, професіоналами. Плюс-мінус розуміння є, але на такому рівні з професіоналами найвищого ешелону ще не боксував. Багато чому доведеться навчитися, багато чого змінити, змінити і додати, включаючи і вагу", – розповів Красюк в інтерв'ю Boxing.ua.

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик та Беллью провели першу битву поглядів у Лондоні.