Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBO і WBA британець Ентоні Джошуа 15 жовтня відзначив свій 29-й день народження.

Знаменитий боксер відсвяткував іменини в колі друзів і родичів в одному з престижних лондонських ресторанів. Головним почастунком на святі Ентоні був великий шоколадний торт.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Джошуа здобув дострокову перемогу над Повєткіним, відправивши його в важкий нокаут в сьомому раунді.

Олександр Повєткін та Ентоні Джошуа
Олександр Повєткін та Ентоні Джошуа

Після завершення бою 28-річний британець зайшов в роздягальню 39-річного опонента з Росії і подякував йому за дуель у ринзі. Між боксерами відбулося дружнє спілкування.

"Удачі, Повєткін. Всього найкращого в майбутньому", – підписав Джошуа у своєму твіттері відео, на якому він зустрівся з росіянином у роздягальні.

Для уродженця Уотфорда Ентоні Джошуа ця перемога стала 22-ою в кар'єрі (21 нокаутом). Для Олександра Повєткіна це друга поразка в 36 боях. Раніше росіянин програв бій українцеві Володимиру Кличку 5 жовтня 2013 року.

Наступним суперником Джошуа може стати переможець бою Деонтей Уайлдер – Тайсон Ф'юрі. Цей поєдинок має відбутися 1 грудня. На кону стоятиме чемпіонський пояс за версією WBC, яким на даний момент володіє Уайлдер.

Як повідомляв портал Знай.ua, стали відомі гонорари Джошуа і Повєткіна за бій.