Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (15-0, 11 КО) проведе бій проти екс-чемпіона британця Тоні Беллью (30-2-1, 20 KO).

Бій відбудеться 10 листопада в Манчестері (Великобританія). На кону стоятимуть всі титули українця.

Бій Усик - Беллью відбудеться 10 листопада
Бій Усик - Беллью відбудеться 10 листопада

Заради цього бою Белл необхідно скинути більше 13 кілограмів.

"За день до бою 9 листопада на зважуванні ви побачите, як у підготовці до цього бою я зігнав більше 13 кг ваги. Втім, це все не важливо. Важливий лише сам бій. Важлива можливість стати абсолютним чемпіоном світу. Тільки це має значення.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Мені все одно, наскільки Усик хороший, я не звертаю уваги на ту нісенітницю, яку він несе. Він переконаний, що в рингу буде невидимим? Мені плювати на це. Важливо лише те, що відбудеться 10 листопада на рингу. Не важливо, як я буду виглядати на вагах. Чи будуть у мене красиві, накачані м'язи. Це все не важливо. Важливо, що після 10 листопада я поїду додому з чотирма чемпіонськими поясами. Я зроблю це", - передає слова Беллью Sky Sports.

Олександр Усик і Тоні Беллью
Олександр Усик і Тоні Беллью

Нагадаємо, 24 вересня в Манчестері відбулася прес-конференція, присвячена майбутньому поєдинку.

Усик розповів, чому вибрав саме Тоні Беллью своїм наступним суперником.

"Чому я обрав Тоні Беллью? Він один з тих, хто приймає великі виклики і боксує до кінця. Беллью сказав: "Я буду боксувати і зробить це". Бої з такими хлопцями завжди виходять крутими.

Але я не думаю зараз про Тоні Беллью. Думаю тільки про свою підготовку – про тренувальний табір і про те, як його пройти", - сказав Усик.

Тоні Беллью
Тоні Беллью

Нагадаємо, промоутер Усика Олександр Красюк повідомив, що після бою з Беллью, він точно перейде в суперважку вагу.

"Він досяг всього, чого може досягти боксер у своїй ваговій категорії. Залишивши його в крузервейті, ми втратимо, насамперед, спортивну мотивацію. Нікому від цього не буде краще: ні йому, ні нам, ні шанувальникам боксу.

Отримавши все у цій ваговій категорії, Усик відправляється в нову в ролі початківця. Суперважка вага – абсолютно новий досвід для нього. Він виступав у суперважкій вазі у WSB, боксував з великими хлопцями, професіоналами. Плюс-мінус розуміння є, але на такому рівні з професіоналами найвищого ешелону ще не боксував. Багато чому доведеться навчитися, багато чого змінити, змінити і додати, включаючи і вагу", – розповів Красюк в інтерв'ю Boxing.ua.

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик та Беллью провели першу битву поглядів у Лондоні.