Португальський форвард туринського Ювентуса Кріштіану Роналду перед грою 3-го туру Ліги чемпіонів прийшов на прес-конференцію в Манчестері з годинником на руці вартістю в 1,3 мільйони євро (1,2 млн фунтів), повідомляє Daily Mail.

Цей годинник рідкісної моделі марки Franck Muller. Дорогу річ Кріштіану прикрашають 424 білих діаманти.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також португалець прокоментував звинувачення в згвалтуванні.

"Ми зробили заяву два тижні тому, звичайно, я не збираюся брехати в цій ситуації. Мої адвокати сповнені впевненості, і я разом з ними. Найголовніше, що я насолоджуюся футболом, я насолоджуюся життям. Правда завжди з'ясується", - сказав Роналду.

Матч 3-го туру групового раунду Ліги чемпіонів Манчестер Юнайтед - Ювентус Турин відбудеться 23 жовтня. Початок матчу о 22:00.

Додамо, що для Роналду матч буде визначним, тому що він провів у Манчестер Юнайтед кілька блискучих сезонів, а Алекса Фергюсона вважає тим самим тренером, який зробив з нього зірку світового футболу!

Шедевр від Роналду-молодшого

Кріштіану Роналду-молодший приніс чергову перемогу дитячій команді туринського Ювентуса, і зробив це дуже красиво.

Юний португалець вміло розібрався з захисниками на фланзі, а потім змістився в штрафну площу, де легко обіграв голкіпера і відправив м'яч у порожні ворота. Потім Кріштіану-молодший також зумів оформити дубль.

Зазначимо, що у своїй дебютній грі за Ювентус (U-9) Роналду-молодший забив у ворота опонента 4 м'ячі. До речі, він відзначився голом за "Стару Синьйору" раніше, ніж його зірковий батько.

Як повідомляв портал Знай.ua, Роналду влаштував танці на концерті у Парижі.