Українська тенісистка Катерина Бондаренко перемогла в першому раунді турніру в Рабаті. У свою чергу інша наша спортсменка Леся Цуренко (на фото) невдало стартувала на змаганнях у Празі.

Матч третьої ракетки України Бондаренко з іспанкою Сільвією Солер-Еспіносою тривав майже півтора години і запам'ятався впевненою грою Катерини. Для неї ця перемога стала п'ятою в сезоні в основних сітках і другою на ґрунті. Загалом у нинішньому сезоні показник українки становить 11 вікторії при 11-ти поразках. У другому раунді Бондаренко зіграє з сьомою ракеткою турніру Лорен Девіс.

1-й раунд

Катерина Бондаренко (України) — Сільвія Солер-Еспіноса (Іспанія) 6:1, 6:4

Друга ракетка України Леся Цуренко поступилася в стартовому раунді турніру в Празі Олені Остапенко з Латвії. Українська тенісистка не зуміла стримати атакуючий потенціал суперниці. Для Лесі ця невдача стала шостою поспіль і четвертою в нинішньому сезоні на ґрунті. За виступ на чеському турнірі нашій другій ракетці дістанеться €1,925 призових і один рейтинговий пункт. Таким чином українка ненадовго затрималася на 250-тисячнику в Празі.

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

1-й раунд

Леся Цуренко (Україна) - Олена Остапенко (Латвія) 4:6, 3:6

Нагадаємо, раніше портал Знай.Sport повідомляв, що українські гімнастки вибороли сім золотих нагород на Міжнародних змаганнях у Португалії.