Перша ракетка України відома у всьому світі тенісистка Еліна Світоліна відвідала Велику китайську стіну – одне з нових семи чудес світу. Фотографію зі своєї подорожі спортсменка опублікувала в Instagram. Варто зазначити, що для підкорення цього всесвітньо відомого архітектурного пам'ятника Світоліна вибрала цілком відповідний практичний наряд.

Так на фотографії Еліна позує на тлі Великої китайської стіни і гір, що височать вдалині. На ній спортивний одяг, кросівки і сонцезахисні окуляри. Тенісистка злегка посміхається, а на її голові накинуто капюшон від спортивної кофти. Також в кадрі присутні інші туристи, які вирішили відвідати Китайську стіну.

В коментарях шанувальники спортсменки відзначили, що дівчина дуже худа і їй не завадило б набрати трохи ваги. Деякі припустили, що прикид, який Еліна вибрала для відвідування туристичної мекки, потрібен для того, щоб залишатися інкогніто. Як би там не було, навіть в такому вбранні тенісистка виглядає просто чудово.

Раніше повідомлялося, що Світоліна здивувала незвичайним образом на вечірці в Пекіні. Перша ракетка України Еліна Світоліна відвідала вечірку гравців серії Premier Mandatory в Пекіні (Китай). Світоліна прийшла в шовковій сукні в китайському стилі.

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Ми також писали, що Світоліна поділилася враженнями про нового тренера. Перша ракетка України Еліна Світоліна вперше прокоментувала роботу з новим тренером Ніком Савіано.

Еліна Світоліна

"Думаю, що Савіано як раз той чоловік, який може привнести свій досвід. Для мене це дуже важливо. Я більше дивлюся в майбутнє, в новий сезон, бачу всю картину ширше. Так, це щось нове для мене. Він багато ділиться своїм досвідом. Він працював з багатьма великими чемпіонами, великими гравцями. Це якраз те, до чого я прагну. У нього є з ким порівняти, він моментально бачить, чого не вистачає, що мені слід змінити".

Еліна Світоліна

Нагадаємо, Світоліна полонила шанувальників пристрасним поцілунком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Еліна Світоліна припинила співпрацю зі своїм тренером Тьєррі Асьоном.

Також портал "Знай.uа" писав, що Еліна Світоліна не змогла вийти у чвертьфінал Відкритого чемпіонату США з тенісу – US Open.