Для юної української тенісистки Марти Костюк є всі шанси піднятися в рейтингу щонайменше на 27 позицій. 206-та на цей момент тенісистка світу Костюк вийшла у фінал турніру із серії ITF у польській Торуні (покриття - ґрунт, призовий фонд - $60 000+Н).

Про це повідомляє "Главком".

В 1/2 фіналу Марта перемогла американку Еллі Кік (WTA №150) - 6:7(2), 6:3, 6:4.

Цей двобій тривав дві години і 20 хвилин.

Марта Костюк

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Завдяки цьому виходу в півфінал 16-річна Клстюк підійметься в рейтингу мінімум на 27 позицій. Вона буде не нижче 179-го місця. Якщо здобуде перемогу у фіналі - підійметься ще вище.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

У фінальній грі Марта Костюк зіграє з Ребеккою Шрамковою зі Словаччини (WTA №198). Остання перемогла румунку Ірину-Марію Бару. До цього часу майбутні суперниці в очних поєдинках не зустрічалися.

Нагадаємо, в рамках третього кола Ролан Гаррос перша ракетка України Еліна Світоліна програла представниці Іспанії Гарбиньє Мугурусі у двох сетах - 3:6, 3:6.

Як писав Знай.ua, у першому колі Ролан Гаррос Еліна Світоліна тріумфально перемогла американку Вінус Вільямс.

Також портал Знай.ua писав, що Світоліна оплатила дорогу операцію юній українській тенісистці.