Перша ракетка України Еліна Світоліна виграла третій матч на Підсумковому турнірі WTA у Сингапурі.

Еліна Світоліна у трьох сетах обіграла Каролін Возняцкі (Данія) і вперше в кар'єрі вийшла у півфінал підсумкового турніру WTA.

Еліна Світоліна (Україна) – Каролін Возняцкі (Данія) – 5:7, 7:5, 6:3

Еліна Світоліна обіграла Каролін Возняцкі
Еліна Світоліна обіграла Каролін Возняцкі

Нагадаємо, Еліна Світоліна перемогла у другому матчі на Підсумковому турнірі в Сінгапурі, обігравши чешку Кароліну Плишкову.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна

Після матчу Світоліна прокоментувала перемогу, зазначивши, що залишилася задоволена собою.

"Моя мета в цьому матчі була перебити якомога більше м'ячів на ту половину корту, боротися до кінця, не робити простих помилок. Це все спрацювало дуже добре. У Кароліни гра йшла, то не йшла, вона трохи відчувала проблеми на подачі. Мені потрібно було бути готовою використовувати свої шанси. Цим я залишилася задоволена.

У матчах проти таких суперниць як Плішкова та Квітова, мені потрібно рухатися швидше, добре стежити за м'ячем. Я працювала дуже багато, щоб це зробити. В минулому у мене були труднощі в матчах з Петрою, я змінила свою психологію, своє пересування і поки все йде добре.
Коли мені не вдалося подати на матч, то я намагалася залишатися сфокусованої, чекати свої можливості, рухатися на м'яч. Не давати негативу з'явиться в голові. І просто бути рішучою, ми ж живемо один раз.

Еліна Світоліна переграла Кароліну Плішкову.
Еліна Світоліна переграла Кароліну Плішкову.

Я не буду думати про такі речі, як виграти один сет, починаючи наступну гру. Я не хочу мати це у своїх думках. Мені потрібно грати наступний матч, він буде важким. Я буду сприймати його як ще одну можливість зіграти в хороший теніс.

У минулому році я приїхала на турнір з упевненістю в своїх силах. На цей раз було інакше, друга частина сезону була не такою гарною, як у 2017 році. Це дві абсолютно різні ситуації. Тут для мене перший матч був важким, і цей теж, я задоволена тим, як впоралася.

Возняцкі - боєць, як і я. Це буде важкий, важкий матч. Тут немає легких ігор. Буду відновлюватися і виходити грати в четвер", - розповіла Світоліна.

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна

Нагадаємо, Еліна Світоліна перемогла Петру Квітову у стартовому поєдинку Підсумкового турніру WTA з рахунком 3:6, 3:6.

Як повідомляв портал Знай.ua, Еліна Світоліна отримала нагороду Jerry Diamond Aces Award від WTA.