Американська тенісистка Слоан Стівенс виграла півфінальний поєдинок на Підсумковому турнірі WTA в Сінгапурі і зіграє у головному матчі турніру проти Еліни Світоліної. У матчі за вихід у фінал американка програла перші вісім геймів чешці Кароліні Плішковій, але зуміла переламати ситуацію на корті і виграла матч у трьох сетах.

Підсумковий турнір. Сінгапур. Півфінал

Слоан Стівенс (США) – Кароліна Плишкова (Чехія) – 2:1 (0:6, 6:4, 6:1)

До речі Плішкова другий рік поспіль в Сінгапурі поступається на стадії півфіналу.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Вихід Світоліної у фінал

27 жовтня в рамках півфіналу Підсумкового турніру WTA в Сінгапурі українка Еліна Світоліна перемогла представницю Нідерландів Кікі Бертенс.

Одеситка виграла матч, який тривав три сети. Першу партію Світоліна виграла з рахунком 7:5, а ось у другій поступилася на тай-брейку (5:7). У вирішальному сеті краще грала Світоліна, яка перемогла з рахунком 6:4.

У фіналі Еліна зіграє з переможницею пари Кароліна Плишкова - Слоан Стівенс.

Як повідомляв портал Знай.ua, Еліна Світоліна отримала нагороду Jerry Diamond Aces Award від WTA.