Лондонський Челсі приймав Дербі Каунті в рамках 1/8 фіналу Кубка Англійської Ліги.

Челсі здобув перемогу з рахунком 3:2 над командою легенди "аристократів" Френка Лемпарда.

Цікаво, що у складі "баранів" забавним автоголом відзначився захисник Фікайо Томорі, який за контрактом належить лондонському клубу.

На 5-й хвилині після прострілу з флангу Фікайо хотів вибити м'яч зі штрафного, але не влучив по ньому і той влетів у кут воріт Скотта Карсона.

Потім на 21-й хвилині інший гравець Дербі Каунті Річард Кіо теж забив у свої ворота.

Зазначимо, що після цих епізодів з автоголами "барани" двічі відігравалися, але після того, як Сеск Фабрегас знову вивів лондонців вперед, гості відігралися і гра завершилася з рахунком 3:2.

Клубний магазин Тоттенгема

Будівництво нового стадіону Тоттенгема ще не завершено, але на його території вже відкрився новий клубний магазин "шпор". І, як виявилося, він став найбільшим у Європі.

В магазині знаходиться гігантський асортимент товарів – ігрове і тренувальне екіпірування клубу, великий вибір повсякденного одягу, товари для дітей, сувеніри, а також чай і кондитерські вироби.

На новому стадіоні Тоттенгема відбуватимуться виїзні матчі НФЛ. Тому в магазині можна знайти і символіку всіх клубів Ліги.

У центрі магазину знаходиться величезний екран і амфітеатр на 100 місць. Там будуть показувати різні відеоматеріали на тему Тоттенгема та огляди матчів команди.

Як повідомляв портал Знай.ua, Барселона разгромила Реал в Эль-Классико.