Ультрас донецького Шахтаря оригінально "привітали" екс-гравця "гірників" Олексія Гая на вчорашньому матчі Кубка України проти Олімпіка.

На днях новоспечений півзахисник Олімпіка Гай у своєму інтерв'ю заявив, що не може назвати Росію країною-агресором.

Ультрас Шахтаря під час вчорашнього поєдинку Кубка України відреагували на такі слова екс-футболіста своєї команди, затягнувши спеціально для нього окремий заряд.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Ватный ватный Леша Гай, в рашку рашку уезжай. Это первый привет ", – підписали відео ультрас Шахтаря, яке розмістили в Twitter.

Відзначимо, що Олексій Гай став автором другого гола Олімпіка у ворота Шахтаря, але "горняки" у більшості зуміли вирвати перемогу з рахунком 3:2.

Заява Гая

Півзахисник донецького Олімпіка Олексій Гай прокоментував інцидент під час матчу з Чорноморцем. Фанати донецького клубу освистали екс-футболіста збірної України і скандували: "Льоша, скільки платять у Кубані?" та "Сепар", а також розклеїли листівки з написом "Сепар".

"Візьмемо цих молодих людей, які прийшли на стадіон. Не розумію, на якій підставі вони застосовують до мене термін "сепар". Я не образлива людина і не живу думкою інших.

Вони обзивають мене "сепаром", але де бачили мою агітацію про відокремлення Донецька або інші речі, які пов'язували мене з сепаратистським значенням цього слова?

Не думаю, що буду опускатися до того, щоб у суді оскаржити ці заяви. На паркані теж багато чого написано. Це ж не означає, що так є насправді. У них є своя точка зору. Якщо вони від цього щасливі, то це добре — я приношу людям щастя.

Я був в Росії і не побачив, що люди хочуть знищити Україну. Це я так все бачив і спілкувався з людьми. Можливо, я не з тими людьми спілкувався. Нагорі інші розмови і погляди. Не можу я сказати, що Росія — агресор. Свічку не тримав, як говориться. Хто, коли і що нам приніс, не бачив", - наводить слова Гая сайт Трибуна.

Як повідомляв портал Знай.ua, в рамках Юнацької Ліги УЄФА Шахтар зіграв внічию з Манчестер Сіті (1:1).