Іспанський тенісист Рафаель Надаль став тріумфатором грунтового тенісного турніру серії АТР-1000 с призовим фондом 6 408 230 євро, який завершився в столиці Іспанії.

У фінальному матчі іспанцю протистояв спортсмен з Австрії - Домінік Тим. Поєдинок тривав два стеи, підсумковий успіх в яких святкував Надаль.[[{"fid":"170806","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"2897","width":"4215","style":"font-size: 14px;","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Таким чином, іспанський тенісист став 5-кратним чемпіоном Madrid Open, а серія його перемог налічує вже 15 матчів. Рафа завоював 72-й трофей у кар'єрі і 52-й на грунтовому покритті.

Фінал

Домінік Тім (Австрія, 8) - Рафаель Надаль (Іспанія, 4) - 6:7 (8), 4:6.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що український тенісист Долгополов поступився у фіналі кваліфікації на турнірі в Римі.

Фото: Getty Images