У стартовому матчі 14-го туру Прем'єр-ліги України Маріуполь на стадіоні імені Володимира Бойко виграв у Арсенал-Києва з рахунком 1:0.

У першому таймі забитих голів не було.

У дебюті другої половини зустрічі на 55-й хвилині півзахисник киян Семенюк не реалізував вихід один на один з Гальчуком.

А маріупольці свій шанс використали. На 81-й хвилині Вакула відзначився єдиним і переможним голом у матчі, який завершився на користь Маріуполя!

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Супергол Зозулі

28-річний український нападник іспанського Альбасете Роман Зозуля відзначився голом у матчі 12-го туру Сегунди проти Химнастика з Таррагони.

Українець забив м'яч на 21-й хвилині матчу і зробив це дуже ефектно. Зозуля вразив ворота суперника ударом через себе - бісіклетою.

Ну как не поделиться таким с вами ??? Гол Роман Зозуля в матче против Nastic Tarragona. Друзья судите сами, а я уверен что этот парень должен играть за ту страну которую любит и ценит. Романыч ты лучший 🇺🇦🇺🇦🇺🇦⚽️💪

Geplaatst door Vladimir Kuzmenko op Vrijdag 2 november 2018

Так рахунок у матчі став 2:0. До речі, Альбасете з таким же результатом і виграв поєдинок.

У цьому сезоні в активі Зозулі вже 3 голи і 2 передачі в 11 зіграних матчах.

Після 12-ти зіграних турів Альбасете займає 5-е місце в турнірній таблиці Сегунди, маючи в активі 20 очок при різниці забитих і пропущених м'ячів 19-12.

Сегунда Іспанії. 11-й тур

Альбасете - Химнастик - 2:0

Голи: Альбентоса, 16, автогол, Зозуля, 21.

Як повідомляв Знай.ua, 19-річний голкіпер збірної України Андрій Лунін дебютував за Леганес в матчі Кубка Іспанії проти Райо Вальєкано (2:2).