У фіналі престижного турніру з чималим призовим фондом українці з Natus Vincere здолали шведських грандів з NiP (16:10 на de_mirage і 16:12 на de_inferno.

За інформацією HLTV.org, українська команда очолила турнірну таблицю за результатами групового етапу BLAST Pro Series Copenhagen 2018 з CS: GO.

На шляху до трофею українці обіграли найкращу команду світу за версією HLTV.org, господарів турніру - Astralis (16: 9 на de_overpass) і потужних бразильців з MIBR (16:14 теж на de_overpass). NiP, в свою чергу, обіграли MIBR (16: 4 на de_train) і Cloud9 (16: 9 на de_mirage).

BLAST Pro Series Copenhagen 2018 проходив у Копенгагені (Данія). Призовий фонд змагань становив $300 тисяч.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Феєричною перемогою українці знову підтвердили своє місце у топ-3 найкращих команд світу (де вони й до цього посідали другу сходинку – після датчан, яких вони, до речі, і здолали на шляху до свого чемпіонства) та заробили загалом на команду $125 тисяч (приблизно 3,3 млн грн).

Нагадаємо, у фіналі FACEIT Major London 2018 данська команда Astralis обіграла Natus Vincere і офіційно стала найкращою командою у світі — як по сумі титулів, так і по грі. NaVi, здавалося, були єдиними, хто міг зупинити данців, але як такої битви і не вийшло: Astralis здолала NaVi 2:0 — 16:6 на Nuke і 16:9 на Overpass.

Як повідомляв раніше Знай.ua, український тенісист Леонід Станіславський став найстаршим учасником змагань Міжнародної федерації тенісу (ITF) серед ветеранів. Харків'янин вийшов на корт у віці 94-х років.

У минулому році Станіславський був внесений до Книги рекордів України, як найстарший діючий тенісист-аматор не тільки України, але і Європи.

Також Знай.ua писав про те, що українська тріатлонистка Юлія Єлістратова виграла "золото" на етапі Кубка Європи-2018 у турецькій Аланії та втретє в сезоні піднялася на п'єдестал.