Екс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор (21-4) зустрівся в Дубліні з легендарним боксером Майком Тайсоном.

Макгрегор оцінив марихуану Тайсона, яку той вирощує на своїй фермі в Каліфорнії.

"Вчора зустрівся з Майком Тайсоном в Дубліні. Дуже поважаю його, було здорово з ним перетнутися. Майк, в минулому ти говорив про мене речі, які мені не подобалися, але я був радий поспілкуватися з тобою особисто і залагодити всі питання.

До речі, на своєму ранчо ти вирощуєш воістину відмінну марихуану. Було честю її спробувати. Бажаю удачі в розвитку свого бізнесу.

Майк, ти легенда, я завжди буду безмірно поважати тебе. Люблю тебе, Залізний Майк!", - написав Макгрегор на своїй сторінці в Instagram.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадаємо, Конор Макгрегор випустив власний сорт ірландського віскі – Proper 12.

За словами Конора, цей віскі символізує його самого, це "справжній ірландський віскі від справжнього ірландця".

"День гордості! Сьогодні "Проект Notorious" нарешті бере старт, представивши мій новий ірландський віскі Proper 12. Я провів усе життя, вивчаючи це ремесло під керівництвом дідуся з материнської сторони Крістофера "Джейкса" Мура, який нещодавно пішов з життя. Я витратив три роки на створення цього напою. Я представляю вам Proper 12 – справжній ірландський віскі від справжнього ірландця.

Народжено та вирощено в передмісті Дубліна, Крумліні – Дублін 12. Як ви зрозуміли, число 12 у назві віскі символізує мене самого. Я хотів зробити ірландський віскі, який уособлював би нашу культуру, і показав, що ми можемо варити найкращий віскі в світі. Це одн з багатьох дивовижних навичок, якою ми володіємо на цьому великому острові", – написав Макгрегор в Instagram.

Як повідомляв портал Знай.ua, на Конора Макгрегора подали до суду.