Під час матчу другого дивізіону чемпіонату Нідерландів між клубами "Рингсбургс Бойс" і "Амстердам" на поле вибігла гола вболівальниця.

Тіло дівчини було розмальоване, а в руках вона тримала прапор. Примітно, що її ніхто не зупиняв, і вона пробігла через все поле.

Матч завершився перемогою "Амстердама" з рахунком 6:2.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, головний тренер Дорадоса Дієго Марадона енергійно відсвяткував перемогу над Мерідою в гостьовому матчі другого дивізіону чемпіонату Мексики (0:1).

Спочатку на вході в підтрибунний тунель, а потім і в роздягальні команди 58-річний аргентинський тренер співав пісні разом з підопічними, а також танцював.

Мабуть, легендарний Марадона таким способом ефективно заряджає своїх футболістів на перемоги!

Справжні емоції

Розігруючий Міннесоти Тимбервулвз Деррік Роуз у матчі НБА проти Юти Джаз набрав 50 очок. Міннесота, багато в чому завдяки такій результативності Роуза, виграла поєдинок з рахунком 128:125.

30-річний Роуз реалізував 19 з 31 кидка з гри, включаючи 4 з 7 триочкових, 8 з 11 штрафних, а також відзначився 6 асистами, 4 підбираннями, 2 перехопленнями та блок-шотом.

"Це дуже багато значить для мене. Я багато і наполегливо працював, і нарешті я зробив це для клубу, для вболівальників, для всіх. Я хочу грати там, де я зараз граю", – сказав Роуз після матчу, в якому він набрав рекордні для себе 50 очок. Відразу після фінального гонгу і під час інтерв'ю у американського баскетболіста йшли сльози, тому що його емоції переповнювали.

Зазначимо, що Деррік Роуз у свій час був одним з найбільш перспективних і талановитих баскетболістів в НБА. Починав кар'єру в Чикаго Буллз, за який грав до 2016 року.

Потім був період в Нью-Йорк Нікс і Клівленд Кавальєрс. У Міннесоті Тимбервулвз Роуз переживає новий розквіт!

Як повідомляв Знай.ua, ПСЖ виграв важливий матч і встановив унікальний рекорд.