Чемпіон WBO Oriental у легкій вазі Денис Берінчик (9-0, 6 КО) проведе свій наступний бій 22 грудня.

В цей же вечір виступить також чемпіон Європи в напівлегкій вазі Олег Малиновський. Поєдинки відбудуться у Броварах на арені "Термінал". Про це Малиновський повідомив на своїй сторінці в Instagram.

Берінчик захистив кандидатську дисертацію на здобуття ступеня кандидата наук з фізичного виховання і спорту 5 червня, а зараз отримав диплом.

Беринчик заявил о желании стать министром спорта 🔥 Чемпион #WBO Oriental в пятницу, 2 ноября, забрал диплом кандидата наук столичного #ИФИЗа по специальности «Олимпийский и профессиональный спорт», чем и поделился со своими болельщиками 🙏🏼 #бокс #новостибокса #учеба #беринчик #денисберинчик #диплом #кандидатнаук #лакипанчнет #boxing #boxingnews #study #berinchyk #diploma #luckypunchnet

Geplaatst door Luckypunch.net op Vrijdag 2 november 2018

"Мій найсильніший суперник – Денис Берінчик. Це, власне, я. Завжди доводиться долати власні труднощі, власну крепатуру, власну втому і рухатися далі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Заробити пару поясів, щоб взимку було тепло, і до них – ще пару мільйонів. Це моя мета в професійному боксі.

Я б свій перший мільйон витратив на інвестицію спортивного комплексу", - розповів Берінчик в ефірі програми "Сніданок з 1+1".

Денис Берінчик
Денис Берінчик

Свій останній на сьогоднішній день бій Денис Берінчик провів 23 червня в Києві проти колумбійця Хосе Луїса Прієто. Берінчик здобув перемогу технічним нокаутом у шостому раунді.

Після цього боксер взяв паузу через травму.

Як повідомляв Знай.ua, Денис Берінчик розповів, що в грудні повернеться в ринг і проведе захист титулу.