У турецькому портовому місті Зонгулдак припинили приймати кораблі, що прибувають з анексованого Росією Криму. Увесь вантаж відправляють назад експортерам.

Про це в інтерв'ю Hürriyet розповів директор логістичної компанії Selin Global Арзигюль Каймакчі. Він зазначив, що у порт не пускають кораблі саме з Криму, адже судна з інших російських міст пришвартовуються у звичайному режимі.

"Останнім часом, коли наші кораблі прибувають з Севастополя, вони так і не пришвартовуються у Зонгулдаку. Це дуже велика проблема. Вантаж ми зобов'язані повертати назад експортерам", - повідомив Каймакчі.

Відмова порту Зонгулдак приймати кораблі швидше за все пов'язана із принциповою позицією турецької влади щодо анексії Росією півострову. Раніше президент країни Реджеп Таїп Ердоган неодноразово заявляв, що не визнає окупації української території.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Стамбулі розбився гелікоптер з росіянами на борту.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще