Чемпіон WBO Oriental у легкій вазі Денис Берінчик (9-0, 6 КО) заявив, що збірній України потрібен новий тренерський штаб, а також новий склад суддів на внутрішніх турнірах.
За словами боксера, у збірній немає взаємозв'язку, немає однієї чіткої мети, кожен тягне свого за вуха.
"Як структура і управлінська сітка, Федерація боксу України виконує свої обов'язки правильно. Є проблеми в самому тренувальному процесі. Тренера є, але не працюють.
Коли Анатолій Ломаченко був поруч у тренерському штабі, тоді і був результат.
Треба міняти тренерський штаб. Конкретно всю збірну перетрусити і новий чемпіонат зробити за правильними гілками жеребкування. Тому що, якщо в одну сторону накидати всіх найсильніших, а в іншу групу трупів... Ти коли передрався з усіма складними і у фінал виходиш зовсім не свіженький, а суперник по трупах пройшовся і у фіналі його рівний бій влаштовує.
Якщо б у керма стояв вінницький тренер, був би секретар з Вінниці і боксери з Вінниці, але на жаль, президент Федерації з Вінниці, головний тренер зі Львова, тренер з Миколаєва, а помічник тренера ще звідкись. Ось і виходить лебідь, щука і рак. Немає взаємозв'язку, немає однієї чіткої мети, кожен тягне свого вуха. У підсумку на чемпіонат України проходять вигадані персонажі.
Плюс заряджені судді. Судді в Україні ганд**и повні, будемо трощити їх на*уй всіх. Вони шакали. Приїхали, знають, що їм дадуть пару гривень, дадуть випити, умови. Він готовий на все, щоб вирватися зі свого міні-містечка.
Так було і на чемпіонаті та кубках України. Берінчик погано боксує, бореться - видалити його. Коли ти потрібний боксер - то ти найкращий. Коли ти непотрібний - ти відразу стаєш автоматично поганим", - розповів Берінчик у програмі "TRЕНДЕЦ" на Youtube.

Нагадаємо, Денис Берінчик проведе свій наступний бій 22 грудня. На кону цього бою буде стояти титул WBO International.

"Мій найсильніший суперник – Денис Берінчик. Це, власне, я. Завжди доводиться долати власні труднощі, власну крепатуру, власну втому і рухатися далі.

Заробити пару поясів, щоб взимку було тепло, і до них – ще пару мільйонів. Це моя мета в професійному боксі.

Я б свій перший мільйон витратив на інвестицію спортивного комплексу", - розповів Берінчик в ефірі програми "Сніданок з 1+1".

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Денис Берінчик
Денис Берінчик

Свій останній на сьогоднішній день бій Денис Берінчик провів 23 червня в Києві проти колумбійця Хосе Луїса Прієто. Берінчик здобув перемогу технічним нокаутом у шостому раунді.

Після цього боксер взяв паузу через травму.

Як повідомляв Знай.ua, Денис Берінчик має намір піти у політику.