Президент Сампдорії Массімо Ферреро був заарештований за фінансові злочини італійською владою, повідомляє The Independent.

Також був накладений арешт на майно 67-річного футбольного чиновника. Однією з підозрілих справ з участю Ферреро є продаж півзахисника Педро Обіанга у Вест Гем за 1,2 мільйона євро.

Гроші за трансфер іспанського гравця нібито зникли з рахунків Сампдорії. Цікаво також, що у представника Серії А немає ніяких претензій до лондонського клубу.

Ферреро є одним з шести чоловік, які проходять по ряду звинувачень, включаючи розкрадання, відмивання грошей, незаконне привласнення коштів, шахрайство, видачу неправдивих рахунків і використання грошей, активів незаконного походження.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються
Показати ще

Додамо, що Ферреро є також кінопродюсером і актором.

Радість Моурінью

У матчі 5-го туру групового раунду Ліги чемпіонів Манчестер Юнайтед на "Олд Траффорд" обіграв швейцарський Янг Бойз з рахунком 1:0.

Переможний м'яч на 91-й хвилині забив за манкуніанців півзахисник збірної Бельгії Маруан Феллайні. Головний тренер Манчестера Жозе Моурінью дуже емоційно відреагував на переможний гол. Португальський фахівець спочатку штовхнув одну підставку пляшок з соком, а потім точно таку ж руками кинув на землю.

Після переможного матчу ексцентричний Моурінью звернувся до критиків його персони з такими словами. "Я хочу звернутися до моїх шанувальників: на даний момент 14 сезонів я грав у ЛЧ і 14 разів проходив груповий етап. А ті два сезони, коли я не брав участь в ЛЧ, я виграв Кубок УЄФА і Лігу Європи", – сказав Особливий.

За тур до фінішу групового раунду МЮ в квартеті Н посідає друге місце, маючи в своєму активі 10 очок. Лідирує Ювентус з 12 балами.

У заключному турі манкуніанці зіграють на виїзді проти Валенсії.

Як повідомляв портал Знай.ua, Баварія розгромила Бенфіку та врятувала Ковача від відставки.