Британська загальнонаціональна медіакорпорація BBC склала рейтинг найкращих британських спортсменів eсіх часів.

У голосуванні на сайті BBC взяло участь більше 11 тисяч людей.

За результатами голосування перше місце в рейтингу зайняв футболіст Бобі Мур, який був капітаном збірної Англії на переможному для неї чемпіонаті світу у 1966 році.

Другий – тенісист Енді Маррей, який за свою кар'єру виграв три турніри Великого шолома і став єдиним в історії дворазовим олімпійським чемпіоном з тенісу.

Замикає трійку лідерів гонщик Формули-1 Льюїс Хемілтон, який в цьому сезоні вп'яте став чемпіоном світу.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Найбільш видовищний момент сезону

Формула-1 оголосила переможця в номінації "Кращий момент сезону-2018". У голосуванні, яке проходило на офіційному сайті престижної гонки, вболівальники віддали перше місце австралійському пілотові команди Ред Булл Даніелю Ріккардо, який здивував багатьох своєю ефектною перемогою на Гран-прі Китаю.

Зокрема, кращим був визнаний вирішальний обгін Ріккардо в гонці в боротьбі з фином Валттері Боттасом, який представляє Мерседес.

Як повідомляв портал Знай.ua, родина Шумахера опублікувала останнє інтерв'ю легендарного гонщика.