Чемпіон світу в середній вазі за версіями WBC, WBA, IBO і журналу The Ring в середній вазі мексиканець Сауль Альварес (50-1-2, 34 КО) знову заявив про бажання провести реванш з екс-чемпіоном світу в п'яти вагових категоріях Флойдом Мейвезером (50-0, 27 КО).

Альварес погодиться на реванш за умови, якщо бій відбудеться в середній вазі.

"Я не можу спуститися нижче середньої ваги. Якщо такий бій відбудеться, то він повинен бути організований у середній вазі. Зараз я більш досконалий боєць, ніж під час нашої першої зустрічі. Я став більш досвідченим, тоді я програв досвіду Мейвезера. Тепер бій буде більш конкурентним. Я змужнів і став краще", - цитує Альвареса BoxingScene.

Перший бій Альварес - Мейвезер відбувся 14 вересня 2013 року в Лас-Вегасі на арені MGM Grand і завершився перемогою Флойда рішенням більшості суддів.

Сауль Альварес хоче провести реванш з Флойдом Мейвезером
Сауль Альварес хоче провести реванш з Флойдом Мейвезером

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Нагадаємо, 15 грудня на арені Madison Square Garden в Нью-Йорку Сауль Альварес проведе бій проти Роккі Філдінга. На кону цього поєдинку – титул "регулярного" чемпіона WBA в другій середній вазі, який зараз належить Філдінгу.

Сауль Альварес і Роккі Філдінг
Сауль Альварес і Роккі Філдінг

15 вересня в Лас-Вегасі відбувся реванш між Саулем Альваресом та Геннадієм Головкіним, в якому мексиканець здобув перемогу рішенням суддів.

Сауль Альварес і Геннадій Головкін
Сауль Альварес і Геннадій Головкін

Бій тривав усі 12 раундів, після чого судді віддали перемогу Альваресу: 115-113, 115-113 і 114-114.

Таким чином Альварес став новим чемпіоном світу в середній вазі, відібравши всі титули Головкіна. Для казахстанця це стало першою поразкою в кар'єрі.

Перший бій між Головкіним і Альваресом завершився внічию.

Як повідомляв портал Знай.ua, Головкіна освистали в Лас-Вегасі після поразки від Альвареса.