Чемпіон світу в напівважкій вазі за версією WBC Адоніс Стівенсон (29-1-1, 24 КО) увійшов до топ-5 найкращих боксерів у своїй ваговій категорії в історії.

Стівенсон завоював титул у 2013 році та утримує його вже п'ять років. Хоча, його критикують за ухилення від боїв з сильними суперниками.

Топ-10 напівтяжів за версією WBC:

1. Рой Джонс

2. Бернард Хопкінс

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

3. Боб Фостер

4. Майкл Спінкс

5. Адоніс Стівенсон

6. Майк МакКаллум

7. Хосе Торрес

8. Дік Тайгер

9. Меттью Мухаммед Саад

10. Чед Доусон

Тимчасовий чемпіон світу за версією WBC в напівважкій вазі Олександр Гвоздик (15-0, 12 КО) проведе бій проти володаря титулу WBC Адоніса Стівенсона (29-1-1, 24 КО). На кону - титул канадця.

Бій Гвоздик – Стівенсон заплановано на 1 грудня
Бій Гвоздик – Стівенсон заплановано на 1 грудня

Бій Гвоздик - Стівенсон пройде в Квебеку, Канада.

Напередодні бою Стівенсон заявив, що вважає себе непереможним королем дивізіону.

"Я – король напівважкої ваги. Я – лінійний чемпіон. Хіба є зараз ще хтось, хто міг би похвалитися цим? Я володію цим званням шість років, я завоював його. Я – король. І я готовий до бою з будь-яким з чемпіонів: Артуром Бетербієвим, Саулем Альваресом, Дмитром Биволом. Я готовий битися з будь-яким чемпіоном. Я сподіваюся на об'єднання титулів.

Баду Джек? Я домінував у тому бою. І я переважав його. І це при тому, що за два дні до бою я застудився. Все було можливо, але я переміг його. Я виграв більше раундів, але судді дали нічию. Як би те ні було, я почав нову главу", - передає слова Стівенсона Sky Sports.

За прогнозами букмекерів, фаворитом цього бою є Олександр Гвоздик.

Так, коефіцієнт на перемогу українця - 1,80. На перемогу канадця - 2,00. Нічия оцінюється котируванням - 26,00.

Як повідомляв портал Знай.ua, тренер Стівенсона пригрозив Гвоздику.