18-річний хавбек московського Локомотива Олексій Ломакін був знайдений мертвим через два дні після зникнення.

"У Москві загинув футболіст молодіжної команди Локомотива Олексій Ломакін. Подробиці трагедії з'ясовуються.

Ломакін прийшов в Академію Локомотива в 2007 році і був її вихованцем. У вересні Олексію виповнилося 18 років.

ФК Локомотив шокований трагедією і приносить співчуття рідним та близьким Олексія", – йдеться у заяві на офіційному сайті клубу.

18-річний футболіст 30 листопада виїхав на процедури в медичний центр Локомотива, а на наступний день перестав підтримувати зв'язок. Пізніше друг футболіста в ході бесіди з матір'ю Ломакіна пояснив, що вони пили алкоголь і він не пам'ятає, де проводили час. Телефон Ломакіна був знайдений 2 грудня в автомобілі столичного таксі.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

За інформацією телеканалу "360", молодий футболіст був знайдений на півдні Москви, на вулиці Борисовські Ставки. Ознак насильницької смерті на тілі виявлено не було.

Також з'явилася інформація, що зниклого півзахисника Локомотива Олексія Ломакіна допомогла пізнати лисиця. Дика тварина витягнула на стежку куртку загиблого молодого чоловіка, в якій знаходилися документи. За ними і впізнали 18-річного юнака.

Судячи з відео з камер спостереження, загиблий йшов до річки один. Для встановлення точної причини смерті призначена судово-медична експертиза.

Ломакін – вихованець Локомотива. У сезоні-2018/19 він зіграв 3 матчі за молодіжну команду "залізничників", у тому числі 14 вересня з Динамо.

Нагадаємо, 25 листопада помер нападник "Динамо Київ" Віктор Каневський.

Канівський помер на 83 році життя в Брістолі, США.
"Земля йому пухом, царство небесне цій світлій людині. 3 жовтня Віктору виповнилося 82 роки. Віктор Каневський, капітан легендарного складу "Динамо" Київ - перший з немосковських клубів - виграв чемпіонат СРСР 1961 року", - повідомив Аркадьєв.
Віктор Каневський - капітан першого легендарного складу столичного клубу. З 1955 по 1964 роки у складі "Динамо" провів 207 матчів у чемпіонаті і Кубку СРСР, забив 85 м'ячів. Він був єдиним киянином, який виступав за збірну СРСР на чемпіонаті світу 1962 року.

Помер Віктор Каневський
Помер Віктор Каневський

Після завершення кар'єри Віктор Каневський працював тренером в запорізькому "Металурзі", харківському "Авангарді" ("Металісті"), "Буковині", "Пахтакорі", "Дніпрі", ірпінському "Динамо", "Таврії", юнацькій збірній УРСР.
У 1987 році переїхав до США.

Раніше Знай.ua повідомляв, що в жовтні помер видатний український футболіст і тренер Олег Базилевич.