Українська автомобільна корпорація "Еталон" створила автобус за європейськими стандартами А084 "Тюльпан". Планується, що влітку 2017 року він з'явиться на європейському ринку.

За інформацією Finance.ua, "Тюльпан" презентували на міжнародній виставці комерційних автомобілів IAA 2016, що відбулась у німецькому Ганновері. Транспортний засіб має довжину 10 метрів, ширину 2,34 метри і висоту 3 метри. Його колісна база складає 5 метри.

Головною особливістю автобусу є шасі відомого голландського виробника DAF Trucks. Його взяли від вантажівки DAF LF і оснастили турбодизелем у 210 кінських сил екологічного стандарту Євро-5.

Передня підвіска коліс є залежною, ресорною, а задня - рессорно-пневматичною. На даний момент автомобіль представлений в двох примірниках. Виробник обіцяє встановити двигун DAF стандарту Євро-6.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", на столичній Шулявці викрали унікальний автобус-кав'ярню "ЛАЗ".