Чемпіон світу в середній вазі за версіями WBC, WBA, IBO і журналу The Ring в середній вазі мексиканець Сауль Альварес (50-1-2, 34 КО) і чемпіон за версією WBA Regular британець Роккі Філдінг (27-1, 15 КО) проведуть бій 15 грудня на арені Madison Square Garden в Нью-Йорку.
На кону цього бою – титул "регулярного" чемпіона WBA в другій середній вазі, який зараз належить Філдінга.
Сауль Альварес і Роккі Філдінг
Сауль Альварес і Роккі Філдінг
Напередодні боксери провели відкрите тренування. Філдінг попрацював у ринзі, а Альварес тільки спілкувався з шанувальниками і журналістами.

Відзначимо, за прогнозами букмекерів, Альварес є незаперечним фаворитом у бою проти Філдінга. Ставки на Сауля приймаються з коефіцієнтом 1,04, тоді як на Філдінга - 9 до 1, нічия - 34 до 1.
Роккі Філдінг
Роккі Філдінг
Нагадаємо, Альварес назвав свою головну мету в боксі. За словами Альвареса, він хоче завоювати титули в трьох вагових категоріях.

Також боксер прокоментував свій майбутній поєдинок проти Роккі Філдінга.

"Філдінг - сильний боєць. У нього довгі руки, він високий. Моя команда робить все, щоб уникнути сюрпризів у поєдинку з ним. Не секрет, що я кращий боксер, у мене більше досвіду, але я ризикую, коли виходжу проти чемпіона світу в іншій вазі і через цей ризик бій стає рівним.

Я хочу увійти в історію. Я повинен увійти в число тих боксерів, які стали чемпіонами у трьох вагових категоріях. Саме тому я прийняв цей бій", - цитує Альвареса BoxingScene.

Нагадаємо, 15 вересня в Лас-Вегасі відбувся реванш між Саулем Альваресом та Геннадієм Головкіним, в якому мексиканець здобув перемогу рішенням суддів.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Сауль Альварес і Геннадій Головкін
Сауль Альварес і Геннадій Головкін

Бій тривав усі 12 раундів, після чого судді віддали перемогу Альваресу: 115-113, 115-113 і 114-114.

Таким чином Альварес став новим чемпіоном світу в середній вазі, відібравши всі титули Головкіна. Для казахстанця це стало першою поразкою в кар'єрі.

Перший бій між Головкіним і Альваресом завершився внічию.

Як повідомляв портал Знай.ua, Головкіна освистали в Лас-Вегасі після поразки від Альвареса.