Чемпіон світу за версіями WBC, WBA, IBO і журналу The Ring в середній вазі і чемпіон WBA Regular в суперсередній вазі мексиканець Сауль Альварес (51-1-2, 35 КО) поки не прийняв рішення, у якій вазі продовжить кар'єру.

Про це Альварес заявив після перемоги над британцем Роккі Філдінгом (27-2, 15 КО).

"Наш план був вразити його ударами по корпусу. Слава Богу, так воно і спрацювало, і все пройшло добре. Я відчував, як кожен мій удар по корпусу потрясав його.

Що далі? Ми не знаємо. Прямо зараз ми насолодимося нашою перемогою, а після цього ми поспілкуємося з командою і вирішимо, що робити далі.

Я добре себе почуваю в середній вазі, і для мене це норма. Я завжди йду на жертви, роблячи вагу, але я все ще добре себе почуваю в 72,6 кг.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Бій в Мексиці? Це завжди честь для мене, і це наповнює мене почуттям гордості. Нам слід обговорити це з командою. Всім дякую. Дякую за підтримку і побачимося в наступному році", - заявив Альварес.

Нагадаємо, 15 грудня на арені Madison Square Garden у Нью-Йорку відбувся титульний бій в другій середній вазі Роккі Філдінга і Саулем Альваресом. Мексиканець нокаутував суперника в третьому раунді.

Сауль Альварес нокаутував Роккі Філдінга
Сауль Альварес нокаутував Роккі Філдінга

Нагадаємо, Альварес назвав свою головну мету в боксі. За словами Альвареса, він хоче завоювати титули в трьох вагових категоріях.

"Я хочу увійти в історію. Я повинен увійти в число тих боксерів, які стали чемпіонами у трьох вагових категоріях. Саме тому я прийняв цей бій", - цитує Альвареса BoxingScene.

Нагадаємо, 15 вересня в Лас-Вегасі відбувся реванш між Саулем Альваресом та Геннадієм Головкіним, в якому мексиканець здобув перемогу рішенням суддів.

Сауль Альварес і Геннадій Головкін
Сауль Альварес і Геннадій Головкін

Як повідомляв портал Знай.ua, Головкіна освистали в Лас-Вегасі після поразки від Альвареса.